Oana dezamagita de Silviu la prima intalnire. I-a facut un scandal monstru si a plecat din parc! Ce i-a zis Silviu de a infuriat-o si nu a vrut sa mai dea ochii cu el

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Oana si Silviu au iesit la prima intalnire pentru a se cunoaste mai bine, insa nimic nu a decurs conform dorintei celor doi.

Daca Silviu isi dorea cu disperare sa isi gaseasca o partenera si sa plece din emisiune pentru a scapa de Diana cat mai repede, Oana voia sa se razbune pe fosta prietena si sa il faca pe Silviu sa se indragosteasca de ea, insa niciunul nu a obtinut ce si-a dorit pentru ca si-au adus reprosuri constante.

Oana nu a putut sa inteleaga de ce Silviu a scos-o in parc si nu la o cafenea, iar el a fost intrigat de pretentiile ei si i-a zis in fata ca nu isi va cheltui banii

cu ea pana nu va vedea ce hram poarta. Din discutie in discutie in cotradictoriu, cei doi au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc si Oana a si plecat din parc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.