Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel Lis. Cine este și care este motivul pentru care a venit

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 06 iun 2024, 22:31

Oana și Viorel Lis

Sursa: Facebook Oana Lis

Cine este bărbatul pe care l-a adus acasă Oana Lis și care este motivul pentru care s-a întâlnit cu Viorel Lis?

În ultimii ani, Viorel Lis s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar soția sa, Oana, a devenit stâlpul familiei. Aceasta s-a descurcat cum a putut cu banii, dar mereu a avut grijă de partenerul său de viață. Recent, Oana Lis a decis să îi facă o surpriză fostului edil al Capitalei.

Citește și: Viorel Lis nu mai poate să meargă: „Mă plimb doar din bucătărie până în dormitor” Fostul edil a povestit prin ce trece într-un live pe TikTok

Cine este bărbatul pe care l-a adus acasă Oana Lis

Viorel Lis are 80 de ani, iar vârsta și problemele de sănătate au început să-i dea bătăi de cap. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate descurca singur, motiv pentru care Oana Lis are foarte multă grijă de soțul ei.

La începutul relației lor, mulți nu le dădeau șanse și susțineau că Oana își dorește doar banii fostului edil.

Însă, aceștia s-au înșelat, iar acum, la bătrânețe, Oana este singura care îi este alături bărbatului. În ciuda problemelor sale, Oana Lis a rămas prezentă în viața bărbatului, este dispusă să își îngrijească soțul până în ultima clipă și exclude varianta de a-l duce la azil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Oana Lis îl ajută cum poate pe Viorel Lis și încearcă să îi facă viața mai ușoară din toate punctele de vedere.

Aceasta a fost nevoită să-și vândă verigheta pentru a-i putea cumpăra un cărucior cu rotile soțului ei, dar și hainele, pentru a reuși să strângă bani.

Pe lângă tratamentele, medicamentele și vizitele la spital, Oana Lis are grijă ca Viorel Lis să fie bine îngrijit. Astfel, în urmă cu puțin timp, aceasta a decis să aducă acasă un frizer pentru soțul său. Soția fostului edil a postat în mediul online o imagine în care acesta este tuns de un frizer, în confortul propriei locuințe, deoarece în ultima perioadă nu se mai deplasează.

Citește și: Oana Lis, ultimele detalii despre starea de sănătate a soțului său! Ce se întâmplă cu fostul edil în aceste momente: „Are foarte multe boli cronice”