Oana Lis a făcut anunțul trist: A murit! Dumnezeu să-l ierte!

Author: Ana Dinu
Actualizat: 15 apr 2021, 10:13
Oana Lis trece prin momente cumplite
Sursa: Facebook

Oana Lis trece prin momente cumplite, tatăl ei a murit în Spania. Soția lui Viorel Lis a făcut anunțul devastator pe rețelele de socializare.

Tatăl Oanei Lis a încetat din viață, iar vestea a cutremurat-o pe vedetă. Soția lui Viorel Lis nu a avut o relație apropiată cu tatăl ei, iar în ultimii ani nu au mai ținut deloc legătura.

Oana Lis trece prin momente cumplite, tatăl ei a murit 

Tatăl Oanei Lis a murit în Spania, unde locuia de ceva vreme. Anunțul devastator a fost făcut chiar de Oana pe rețelele de socializare.

”Azi am aflat ca a murit taică-meu, in Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle in cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc. Nu aveam o relație in prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a gresit in viata asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Fb, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui si de bunurile, asigurarea si bănutii rămași.

Dumnezeu sa-l ierte!”,
a scris Oana Lis pe Facebook. 

Deși, relația cu tatăl său a fost una controversată, iar în ultimii ani au încetat să mai țină legătura, Oana Lis a decisi să-l ierte pe cel care i-a provocat multă durere de-a lungul vieții.

Citeste si: Oana Lis, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a soțului ei! În ce stare se află Viorel Lis

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oana Lis a povestit la un moment dat, pentru un post de televiziune, prin ce chinuri a trecut din cauza tatălui său.

”Am trecut prin multe în viață. Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor. Acum sunt bine, sunt echilibrată.

Cel mai greu a fost să-mi aduc aminte de lucrurile dureroase și să pot să discut despre ele”,   a spus Oana Lis pentru un post de televiziune.

Oana Lis a trecut prin momente de groază! A fost violată de tată ei

Soția fostului edil al Capitalei a povestit coșmarul prin care a trecut când locuia alături de tatăl său. Nu numai că era agresată de propriul tată, însă a mărturisit că avea zile în care nu avea ce să mănânce.

”Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu' mama, bătăi, vorbe grele și multe altele. Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Pare că nu-mi pasă să discut despre ele, dar au durut groaznic. Cei din familia mea nu au crezut că tatăl meu m-a violat.

Citeste si: Vesti triste despre Viorel Lis: era inevitabil! Ce se intampla cu fostul primar, si-a pus ultima dorinta

Nu am niciun fel de ranchiună pe familia mea, pe oamenii care m-au rănit, care m-au bătut, nu mi-au dat să mănânc. Mi-aduc aminte că șase luni, după ce a murit mama mea, mie îmi dădeau vecinii să mănânc. Până să termin clasa a VIII-a nu aveam ce să mănânc și îmi dădeau vecinii. De aceea acum sunt gurmandă”,   a mai spus Oana Lis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.