Oana Lis a făcut tristul anunț în legătură cu Viorel Lis. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul edil al Capitalei: „N-am putut dormi”

Autor: Diana Bostan

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate

Sursa: Facebook: Viorel Lis

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Oana Lis a fost nevoită să meargă la medic cu noaptea în cap, după ce edilul a acuzat dureri groaznice.

Oana Lis a trăit clipe de coșmar în urma suferințelor intense prin care a trecut soțul ei, Viorel Lis, din cauza problemelor grave de sănătate. Îngrijorarea și disconfortul au devenit parte din viața lor, iar aceste momente dificile au pus la încercare forța lor emoțională și unitatea cuplului.

Viorel Lis a trecut prin momente delicate din cauza problemelor de sănătate

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează tot mai mult, aducând neliniște în viața cuplului. Noaptea trecută a fost una de coșmar pentru Oana Lis, care nu a avut parte de odihnă, fiind preocupată de suferințele neoprite și insuportabile ale soțului său. Încă de la primele ore ale dimineții, Oana a făcut tot posibilul pentru a ajuta, mergând la spital pentru a primi tratamentul de care fostul edil avea nevoie.

Oana Lis a menționat că se simte epuizată, explicând că nu a putut dormi în timpul nopții precedente din cauza durerilor severe ale soțului ei, Viorel Lis. Ea a adăugat că a stat să-l îngrijească și să-l ajute. Oana a precizat că a mers rapid la medic pentru a obține rețeta necesară, deoarece luna se apropie de final și ar putea pierde anumite compensații.

Ea a evidențiat eforturile depuse, menționând că majoritatea oamenilor sunt interesați de aspecte financiare, lucru care o deranjează extrem de mult.

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Lis și Irinel Columbeanu. Viorel Lis a răbufnit la adresa fostului milionar: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Sunt Zombie azi, mă resimt. Că n-am putut dormi azi-noapte, căci a avut dureri neuropate groaznice Vio și am stat să-l oblojesc. Acum am fugit repede la medic să iau rețeta, că se termină luna și pierd compensatele. Eforturile nu ți le vede nimeni. Majoritatea mă întreabă direct și sunt interesați de „ce-mi lasă moșul…” pffff”, a fost mesajul postat de Oana Lis pe rețelele de socializare.

Viorel Lis și-a cumpărat loc de veci

Viorel Lis și-a rezervat deja locul de veci. La vârsta de 81 de ani, fostul primar al Bucureștiului se confruntă cu diverse probleme de sănătate și, în acest context, a luat în calcul plecarea de pe lume. Prin urmare, la momentul în care își va încheia viața, Viorel Lis va fi înmormântat în localitatea Zărnești din județul Argeș, alături de părinții săi.

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata, nu?  ”, a spus el în emisiunea „  Fiță cu Adiță”.

Citește și: ”Te iubesc, Oana, foarte frumos!”. Oana Lis a izbucnit în lacrimi. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis în aceste momente

Soția fostului primar, Oana Lis, a dezvăluit că ideea îi aparține verișoarei sale. Mai exact, aceasta i-a oferit cadoul unui loc de veci.