Oana Lis a intrat iar in gura Iuliei Albu! Uite ce a avut de zis despre aspectul ei. Cine a luat joia asta trofeele WOW si BAU!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Am trait sa o vedem si pe-asta! Oana Lis a fost laudata de Iulia Albu si a primit o nota bunicica. A luat mai mult decat Diana Dumitrescu.

Iata ce a avut de spus Iulia Albu despre:

Elena Merisoreanu
Are un stil caracteristic. Sunt la curent cu aparitiile sale. Are o zona pe care o stapaneste destul de bine. Nu investeste in mari branduri, ramane fidela stilului sau. Din pacate sau din fericire. Nu cade prada monocromiilor, ii place culoarea si o arata. Poarta accesorii traditionale. Cu siguranta este o aparitie decenta, interesanta.

Nu e nimic de aplaudat la aceasta tinuta, dar o reprezinta bine. Va primi de la noi aplauze si nota 8,2.

Xonia
a iesit din rochiile mulate. E decent, nimic spectaculos. A renuntat la machiajul strident care o imbatranea! E o tinuta care o caracterizeaza! Se poate purta oriunde! Primeste 7,4.

In sfarsit nu mai are parul ala explodat! Bine ca si-a prins parul, nu mai are machiaj exagerat la ochi.
Si-a asortat rochia cu manichiura. Nu imi plac cerceii aia. A ales o rochie cu imprimeu si, chiar daca e mulata, e bine, ascunde anumite zone. Tinuta nu e dezastruoasa. Primeste nota 5! E o evolutie mare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Marius Tuca
Camasa e corecta. Imi place ca a purtat-o asa.

Nu se vede manseta din cauza pozitiei. Ochelarii se potrivesc. Primeste trofeul WOW!

Doinita Oancea
Ceasul, nu. Rochita, nu. Nu o ajuta. Trebuie sa poarte altceva, e mignona! Acest tip de rochie o micsoreaza si mai mult. Doar pe Audrey Hepburn o avantaja.  Nota 0.

Vezi inregistrarea pe WOWbiz.ro!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.