Oana Lis a postat o fotografie cu ,,amantul ei drag”. Vedeta a vrut ca urmăritorii să afle despre acesta chiar de la ea

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 aug 2023, 14:22

Cine este amantul Oanei Lis

Sursa: Facebook; freepik

Oana Lis este cunoscută în rândul publicului larg ca fiind una dintre cele mai oneste persoane din showbiz-ul românesc. Recent, ea publicat o postare neașteptată în mediul online, care a stârnit amuzamentul fanilor ei.

Vedeta are o prezență activă în mediul online, dar, mai ales, pe platforma de socializare Facebook, unde își face mereu admiratorii să zâmbească.

Citește și: Oana Lis, în doliu după moartea scriitorului și scenaristului Adrian Lusting! ”Dumnezeu să-l odihnească'' Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare

Oana Lis l-a prezentat urmăritorilor pe amantul ei

Recent, Oana Lis și-a amuzat fanii printr-o poză postată chiar într-o zi importantă. Aceasta a postat pe profilul ei de Facebook o poză total blurată, în care se distingeau doar două figuri, una masculină, și alta feminină, care păreau a fi un cuplu. În rest, nu era nimic foarte clar în respectiva fotografie.

Imaginea publicată de vedetă a fost însoțită de o descriere în care le împărtășește admiratorilor că și-ar dori să le facă cunoștință cu amantul ei.

„De ziua orgasmelor, m-am decis să pun o poză cu amantul meu drag! Fetelor, să nu mi-l deocheați vă rog!!!”, a scris Oana Lis, pe pagina personală de Facebook, alături de fotografia postată. Astfel, prin această glumă, femeia le-a adus urmăritor o doză de divertisment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Viața e destul de scurtă”. Cum se simte Oana Lis după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele. Vedeta se împarte între problemele ei de sănătate și ale lui Viorel Lis

Ce dezvăluiri a mai făcut Oana Lis

De asemenea, tot în mediul online, printr-o altă postare, soția lui Viorel Lis le-a mărturisit fanilor niște aspecte din trecut. Mai exact, ea a vorbit despre un obicei pe care îl avea, însă de care este recunoscătoare că a reușit să scape.

Concret, Oana Lis a dezvăluit că nu putea merge în locuri publice fără să fie însoțită de cineva. Însă, acum, ea a reușit să depășească respectiva problemă și este bucuroasă că poate petrece timp și singură, fără să fie, neapărat, în compania cuiva.

„Azi sunt recunoscătoare pentru că ma simt bine eu cu mine. Au fost perioade când nu suportam să stau singură nici un pic și din cauza asta am acceptat în apropierea mea unele persoane care nu au meritat.

Asta e, dar acum e super, chiar simt că mă iubesc când mă scot singura în oraș la cafea!”, a spus Oana Lis, într-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook.

Citește și: „Tatăl meu se lăuda că a avut o relație cu mine, că ne-am iubit”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria grea pe care a avut-o