Oana Lis a reacționat la ”brânza regelui”. Ce spune soția lui Viorel Lis despre păcăleală ”Eu până nu mâncam câteva kilograme de brânză”

Author: Diana Bostan

Oana Lis vorbește despre farsa ”brânza regelui”

Sursa: Facebook- Oana Lis/ Pixabay

”Brânza regelui” a provocat isterie printre influencerii din România. Farsa pusă la cale de un tânăr vlogger nu a lăsat-o indiferentă nici pe Oana Lis. Ce spune soția lui Viorel Lis despre întreaga situație?

Un tânăr vlogger s-a decis să-i ”testeze” pe unii influenceri din România pentru a vedea cât de atenți sunt atunci când promovează un produs. Dacă unii au avut o reacție destul de acidă în momentul în care totul a fost postat pe YouTube, unii au preferat să nu comenteze situația.

Oana Lis, reacție savuroasă la ”brânza regelui”

De această farsă nu este străină nici Oana Lis. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor pentru a-și îngriji soțul bolnav, Oana Lis este la curent cu tot ce se întâmplă în lumea

mondenă din România. Soția lui Viorel Lis a reacționat în scandalul ”brânza regelui” și-i pune la zid pe unii influenceri din România. 

Citește și: „Cât trăiesc eu, nu o să ajungă la azil” Oana Lis a început să vândă lucruri din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei

În stilul ei caracteristic, soția lui Viorel Lis a avut o reacție ironică pe pagina sa personală de Facebook, acolo unde a stârnit amuzamentul urmăritorilor săi.

Aceasta susține că dacă ar fi primit un așa pachet pentru promovare, ar fi trebuit să mănânce câteva kilograme bune pentru a da un verdict.

”M ă mir că n-a ajuns și la mine ”Brânza regelui”!! Bine că eu nu făceam ca influencerii care fac reclamă la absolut orice...fără să le folosească cu adevărat. Eu până nu mâncam câteva kilograme de brânză nu puteam să mă pronunț”,

a scris Oana Lis, într-o postare ironică făcută pe pagina sa personală de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oana Lis își dedică timpul îngrijirii soțului său bolnav

În ciuda răutăților și a diferenței de vârstă, Oana Lis și Viorel au rămas împreună la bine, dar mai ales la greu. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar Oana este singura care se ocupă de el.

Chiar și așa, soția lui Viorel Lis nu și-a pierdut simțul umorului, iar asta se vede din postările sale pe rețelele de socializare. Oana s-a plâns în nenumărate rânduri că are probleme cu banii și că întreținerea soțului bolnav este una destul de costisitoare. Aceasta susține că fostul edil al Capitalei nu se poate mișca și că are crize de epilepsie, ea fiind asistenta lui personală.

Citește și: Oana Lis, grave probleme financiare „ Când nu ai bani, nu îți e foame” Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis după ce a fost internat într-un azil

În ciuda dificultăților, Oana nici nu se gândește ca soțul său să ajungă la un azil. Aceasta chiar a început să vândă mai multe obiecte din casă pentru a se ajunge cu banii.

„  N-am vrut să mai „cerșesc”, am vrut să vând niște lucruri. Am reușit să vând câteva lucruri și o să mă mai gândesc ce mai este de vândut. Acum râd, dar numai eu știu de câte ori am plâns singură în casă ”, a mărturisit Oana Lis într-o emisiune TV. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.