Oana Lis cere ajutorul dupa ce a crezut ca i se fac vraji: " Cel mai inedit... cadou pe care l-am primit"

Autor: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 05:10

Oana Lis a primit recent un cadou iesit din comun, care a pus-o pe ganduri.

Oana Lis a crezut ca i se fac vraji!

Citeste cele mai hot stiri kanal d

Oana Lis cere ajutorul dupa ce a crezut ca i se fac vraji:" Cel mai inedit... cadou pe care l-am primit"

A primit un saculet in care a gasit cateva ghinde, iar primul ei gand a fost ca cineva ii face vraji! Dupa ce a cautat pe internet raspunsuri despre ce ar putea insemna un asemenea cadou, Oana Lis a cerut si ajutorul prietenilor ei de pe retelele de socializare.

Vezi kanal d live

"Cel mai inedit...cadou pe care l-am primit. Niste ghinde in acest săculeț drăguț! Scriu aici pe Fb deoarece nu stiu la ce folosesc si ce puteri au..si il rog pe cel, cea care mi le a dat să-mi spună cum le folosesc!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Larisa, fotografie misterioasa pe o retea de socializare alaturi de ALT barbat! Fanii au fost SOCATI: ''NU mai esti cu Adrian?''

La început, am crezut ca sunt niste vrăji făcute pe ele, apoi am citit pe net ca ghindele sunt considerate o emblema de prosperitate, putere si evoluție spirituală!...Or fi sfinte si eu ma apuc sa fac pipi pe ele!!!....Voi

ce credeți!?....- simţindu-se curioasă", a scris Oana Lis pe contul ei de socializare.

Hai sa ne imprietenim aici

Reactiile prietenilor virtuali nu au intaziat sa apara, insa nimeni nu a reusit sa elucideze misterul cadoului inedit!

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.