Oana Lis cere urgent ajutorul urmăritorilor! „A dispărut. A plecat spre casă și nu se mai știe nimic”. Ce situație a întâmpinat vedeta?

Author: Diana Ghita

Ce le cere Oana Lis fanilor ei

Sursa: Captură YouTube

Oana Lis a apelat la ajutorul internauților pentru a-i da de urmă unei persoane dispărute. Aceasta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde roagă oamenii să distribuie cazul.

Soția lui Viorel Lis a postat recent, în mediul online, un anunț alarmant.

Citește și: „Trebuie să am grijă de Viorel. Cea mai mare dorință a Oanei Lis. În lacrimi, vedeta a vorbit despre Viorel Lis

Oana Lis cere ajutorul urmăritorilor

Oana Lis se bucură de o bază solidă de fani pe rețelele de socializare și nu ezită să apeleze la ajutorul lor, atunci când situația o cere. 

Vedeta a dovedit mereu empatie față de cei din jur, mai ales față de persoanele care întâmpinau dileme. Chiar în urmă cu câteva zile, Oana și-a arătat, din nou, bunătatea. Aceasta a aflat despre un caz tulburător pe rețelele sociale și, imediat, a apelat la bunăvoința urmăritorilor ei, pentru a contribui la rezolvarea respectivei situații.

Oana Lis a distribuit pe profilul ei de Facebook un caz de dispariție.

Este vorba de o femeie în vârstă de 82 de ani, numită Marcu Lixandra. Aceasta a dispărut din București acum, aproximativ, două luni. Familia nu încetează să o caute pe femeia care, după ce a anunțat că merge spre casă, nu a mai fost găsită.

Citește și: Oana Lis a postat o fotografie cu ,,amantul ei drag”. Vedeta a vrut ca urmăritorii să afle despre acesta chiar de la ea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anunțul distribuit de Oana Lis

Astfel, soția lui Viorel Lis i-a rugat pe internauți să dea share postării, pentru a contribui la găsirea cât mai rapidă a bătrânei, întrucât orice mic detaliu îi este de ajutor familiei pentru a reconstitui traseul Lixandrei și pentru a avansa în căutări.

„RUGAMINTE MARE- DISTRIBUITI PESTE TOT nu doar București. În 2 luni putea ajunge ORIUNDE.

Doamna Marcu Lixandra (d-na Sanda) 82 ani (cu stări de confuzie, gen Alzheimer) a disparut in data de 08.07.2023, plecand de la casa de la tara din Corbeanca (strada Malu cu Flori) spre casa din Bucuresti, sector 2. Se stie ca a ajuns la Casa Presei (Scanteia) si de acolo nu se mai stie nimic.

Avea la dumneaei un talon de pensie cu numele dar posibil sa îl fi pierdut.

Ma gândesc totuși ca dacă apărea pe undeva cineva ar fi anunțat Politia. Semnalmente 1,55m, 55Kg, par alb carunt vopsit roscat, fata ovala, ochi caprui, ten alb. La data disparitiei purta pantaloni subtiri inchisi la culoare si o bluza deschisa. Cei care au vazut-o sau o recunosc pe undeva sunt rugati sa anunte Politia la 112 sau la tel 0763.616.684

(domnul Marcu-sotul doamnei). Vecinii si familia.

Multumesc anticipat. Va rugam sa distribuiți și în alte orașe, doamna are momente de confuzie gen Alzheimer (nediagnosticat dar cu simptome clare) si putea sa fi luat vreun tren ceva, sa fie deja în alt oraș”, a transmis Oana Lis în postarea de pe pagina personală de Facebook.

Citește și: „Când îți asumi o situație, aia e! Nu înseamnă că am o viață urâtă”. Oana Lis face dezvăluiri despre situația ei actuală

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?