Oana Lis, despre traumele teribile care i-au marcat copilăria: „Tata ţinea mâncarea ascunsă şi îmi spunea că doar el are dreptul să mănânce, că el munceşte”

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 01 mar 2024, 10:50

Oana Lis dezvăluie traumele teribile care i-au marcat copilăria

Sursa: Facebook Oana Lis

Oana Lis deja și-a obișnuit fanii cu sinceritatea și naturalețea ei. Recent, tânăra a decis să dezvăluie traumele teribile care i-au marcat copilăria.

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai transparente și joviale vedete din România. În urmă cu puțin timp, vedeta a decis să vorbească despre trecutul său. Iată ce a dezvăluit partenera de viață a lui Viorel Lis!

Citeste si: Oana Lis a aflat că mai are un frate. Decizia neașteptată pe care soția lui Viorel Lis a luat-o după această veste

Oana Lis dezvăluie traumele teribile care i-au marcat copilăria

Recent, pe contul său de socializare, Oana Lis a vorbit despre familia sa, după ce a ajuns la Constanța, locul în care s-a născut și a stat timp de câțiva ani.

Soția lui Viorel Lis a scos la iveală detalii extrem de dureroase despre momentele cumplite prin care a trecut și despre comportamentul părinților săi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oana Lis a retrăit cu durere acele clipe cumplite în care nu înțelegea de ce trebuie să treacă prin așa ceva.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis: ”Nu mă mai sunați, e adevărat” Mesajul transmis de Oana Lis cu puțin timp în urmă

”Nu rezist sa nu scriu nimic despre asta. Sunt cea mai mândră de mine când vin pe litoral și acum reușesc sa ma simt bine aici fără să mă mai facă amintirea trecutului sa sufăr. Sunt născută în CT si am stat câțiva ani aici cu cei care mi-au dat naștere aici in Mangalia (nu pot să le zic părinți) El, alcoolic si pușcăriaș (7 ani făcuți de pușcărie), ea, bolnavă spre final și dominată si manipulata de el, in numele iubirii (l-a așteptat în toți acești ani și îi ducea pachete la pușcărie la Poarta Albă, dar pe

la mine nu trecea …sa ma vadă măcar…ca eram la țară atunci…). Mă întorc cam cum m-aș întoarce la ospiciu sau mai rău in locul unde am locuit. Dar acum sunt detașată si pot să vorbesc liber despre asta, la o înghețată. Da, acum pot să mi-o permit sa mi-o cumpăr. Atunci, am avut o perioadă în care ma țineau nemâncată. Oare de ce sunt grăsuță acum si mă abțin cu greu la mâncare?….

Una din amintiri e ca eram mica, singură acasă si mi-era tare foame…si aveam produse ca tata era bucătar dar erau puse în dulapul de sus ca doar el avea voie să mănânce din ele ca el muncește… așa ne zicea. Și am găsit sa mi fac niște cartofi prăjiți si cum mâncam eu, dau de ceva ciudat… era un mare păianjen …in uleiul prăjit.

Am dat ce am găsit la o parte si am mâncat in continuare. Piciorușele alea de păianjen pe cartofi le simt si acu in mine. Trecutul nu-l mai poți schimba dar nici nu-l poți uita si baga sub un preș. Poți încerca, dar nu e sănătos. Sănătos e sa conștientizezi asta, să discuți, să ventilezi se zice, să faci terapie. Altfel corpul începe corpul sa somatizeze sub forma de atacuri de panică, anxietate si boli clinice somatice …ca la un sindrom post-traumatic pana nu scoți acea tensiune acumulată în tine, nu te simți eliberat. Azi ma simt eliberată, nu a fost vina mea, sunt recunoscătoare ca sunt aici si acum, liberă”, a povestit Oana Lis în mediul online.

Părinții mei aveau… ca el era bucătar, ea, ospătar si au avut si propria lor discoteca pe litoral. Paradis…pff.  Altceva nu aveau… iubire sănătoasă, asumare a rolului de părinte, lipsa de empatie. Una e să n-ai deloc alta e sa ai si sa nu poți atinge. La asta îmi e greu…sa ma abțin când văd mâncare multă. Când e să comand, îmi iau cat am nevoie, acasă cumpăr strictul necesar. Nu ma consider leneșă, ca fac multe activități zilnic si îmi susțin și soțul, si bunica, si prietenii, si clienții. Important e să ne simțim bine cum suntem, nu trebuie să fim toți slabi…”, a mai spus aceasta.