Oana Lis, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a soțului ei! În ce stare se află Viorel Lis

Author: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 13:55
In ce stare se afla fostul edil al Capitalei, Viorel Lis
Sursa: Facebook

Oana Lis a împărtășit detalii despre starea de sănătate a soțului său, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis.

Recent, Oana Lis a dezvăluit publicului problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis, soțul ei. Fostul edil al Capitalei ar fi avut probleme la picioare, fapt ce l-a împiedicat să iasă din casă și să poată merge. cauza aceasta. Totodată, se pare că va primi prima doza de vaccin sâmbătă, 13 martie.

Citeste si: Ce s-a intamplat in casa Oanei Lis imediat dupa cutremur: este vorba despre Viorel Lis!

Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Vedeta a făcut dezvăluiri cu privire la starea de sănătate a soțului ei.  Viorel Lis are probleme de sănătate  și se pare că nu a mai ieșit din casă în ultima vreme. Oana îl ajută extrem de mult în această perioadă, îi face masaj și îi dă pastilele. 

Oana Lis a mai adaugă faptul că partenerul ei de viață se mișcă doar sub influența pastilelor de durere.

“Este adevărat că Viorel nu a mai ieșit din casă. Are niște probleme la picioare. O să fiu alături de el până la moarte. Am fost împreună și când Viorel era sărac.

Pentru alții poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obișnuit. Îi fac masaj, stăm de vorbă, ia pastilele. Pentru mine este ceva ușor, pentru că așa este atunci când este iubire.

Mă port cu el așa cum sper că ar face și el cu mine. Viorel se mișcă doar dacă ia pastile de durere”, a povestit Oana Lis în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Oana Lis urmează să devină mămică! Anunţul a fost făcut chiar de soţia fostului edil al Capitalei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oana Lis va deveni mamică

Visul Oanei Lis a fost dintotdeauna să devină mamă, iar acum este pe cale să se împlinească. Viore şi Oana Lis vor fi în curând părinţi.

Soţia fostului primar al Bucureştului a dat vestea că minunea s-a produs, în curând vor avea un copil, după ce i s-a aprobat certificatul de părinte adoptator. Acum, soţii Lis aşteaptă ca minunea să se împlinească şi să să fie sunați pentru a putea adopta un copil.

"Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul.

Nu mai spun că în zilelele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide”, a declarat Oana Lis, pentru un post de televiziune.

Citeste si: Viorel Lis va fi incinerat. Cenușa va fi păstrată în grădina casei unde a copilărit

Veștile vin după ce în urmă cu doar o săptămână, Oana Lis susținea faptul că  Viorel este imobilizat la pat  și că face tot posibilul să se protejeze de Coronavirus. 

Citeste si: BOMBA in showbiz! Oana Lis face dezvaluiri FIERBINTI despre relatia ei cu Vadim Tudor! "Ma suna tot timpul de pe un numar secret"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.