Oana Lis, grave probleme financiare „ Când nu ai bani, nu îți e foame” Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis după ce a fost internat într-un azil

Author: Diana Bostan
Actualizat: 09 oct 2023, 10:25

Oana Lis se confruntă cu grave probleme financiare

Sursa: Facebook- Oana Lis

Soția lui Viorel Lis, Oana Lis, a mărturisit în urmă cu câteva luni faptul că se confruntă cu grave probleme financiare. Și cum asta nu ar fi fost suficient, problemele se țin lanț și de soțul acesteia.

Vedeta se plânge că nu are bani de vacanțe sau pentru a-și face anumite plăceri, deoarece îngrijirea lui Viorel Lis este extrem de costisitoare. Fostul edil a fost internat de Oana într-un azil, iar la câteva zile a fost evacuat.

Oana Lis a avut parte de un an greu

Nu doar soțul Oanei Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, ci și ea.

Aceasta a fost diagnosticată, în urmă cu ceva timp, cu o formă de cancer de piele. Oana a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă acum trebuie să acorde o importanță mai mare pielii sale.

Citește și: „Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu” Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău

Oana Lis mărturisea faptul că ea nu are bani să meargă în vacanțe, fiind extrem de costisitor să ai grijă de un om cu nevoi speciale.

Cu toate acestea, soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că se mulțumește și cu puțin.

Citește și: Ies la iveală aspecte neștiute din trecutul lui Viorel Lis. Fosta soție îi aduce acuzații dure

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu am planuri pentru vara aceasta, pentru că nu am bani.

Când nu ai bani, nu îți e foame. Adică nu am bani, cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin”,  a dezvăluit Oana Roman în urmă cu ceva timp.

Viorel Lis a a fost evacuat de la azil

Oana Lis a luat decizia de-ași interna soțul într-un azil, acolo unde să-și trateze problemele de sănătate cu care se confruntă. Fostul edil al Capitalei ar fi fost internat într-un centru pentru tratarea problemelor locomotorii și reumatice.

Citește și: Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

Viorel Lis ar fi fost nevoit să rămână internat pentru o perioadă de zece zile, însă acesta a fost evacuat înainte de încheierea tratamentului, clădirea fiind infectată cu ploșnițe. Din nefericire pentru Viorel Lis, tratamentul nu a avut efectele dorite, fiind întrerupt mult mai devreme.

Citește și: Oana Lis a ajuns la capătul puterilor „Par OK, dar nu sunt” Ce cu probleme se confruntă soția lui Viorel Lis

Oana Lis este extrem de activă în mediul online și postează destul de des pe contul său personal de Facebook. Ultima postare a vedetei dă de înțeles faptul că în ciuda problemelor pe care le are, aceasta și-a păstrat umorul. Oana a postat o fotografie însoțită de mesajul „ Fără machiaj, fără filtru, fără bani, fără zi de sutien”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.