Oana Lis, în doliu după moartea scriitorului și scenaristului Adrian Lusting ! ”Dumnezeu să-l odihnească'' Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 iul 2023, 15:12

Oana Lis în lacrimi

Sursa: Arhivă

Scriitorul, scenaristul și omul de afaceri Adrian Lusting s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. Soțul Eugeniei Vodă a scris scenariile pentru filmele „Nunta mută“, „Minte-mă frumos“, „Lindenfeld“ sau „Funeralii fericite“.

Oana Lis a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultima sa postare pe contul de Facebook, acolo unde deplânge moartea scriitorului și scenaristului Adrian Lusting.

Scriitorul Adrian Lusting s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani

Puțini știau legătura dintre Viorel Lis, soțul Oanei Lis, și scenaristul Adrian Lusting, dar după spusele Oanei, acesta ar fi avut un rol secundar într-un dintre filmele regretatului scriitor și scenarist.

Citește și: Oana Lis este epuizată după lupta cu cancerul! Vedeta a ajuns la capătul puterilor: „Vrei doar să plângi”

Dumnezeu sa-l ierte! A jucat și Vio puțin într-un film de-al dânsului!”,  a postat Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Vestea tristă a morții lui Adrian Lusting a fost dată de Serghei Niculescu Mizil pe Facebook: Cele mai proaste zile sunt alea-n care auzi c-ai mai pierdut un prieten.

E vorba de Adrian Lustig. Scriitor si scenarist de top, prieten de-o viata. Dac-ati vazut “Nunta muta” sau “Funeralii fericite”, in care-am jucat si eu, stiti despre ce vorbesc. Daca nu, puneti mana si vedeti-le. Pacat, mare pacat, da’ asta-i viata“.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Lis a primit un diagnostic crunt. Boala tăcută nu a avut niciun simptom

Adrian Lusting a realizat filmul „Nunți, botezuri, înmormântări”, difuzat și pe Netflix.

În vârstă de 78, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a suferit un accident extrem de grav, săptămâna trecută. Viorel Lis a căzut, iar Oana a povestit că este nevoită să se ocupe de toate. Oana a povestit că a fost nevoită să cheme pompierii pentru a o ajuta să-l ridice.

  „Eu trebuie să mă descurc cu toate acum, înainte îl aveam pe el care le făcea pe toarte.

(…).  Viorel e mai înalt că mine și greu și mai ales atunci când nu mai ai mușchii cum trebuie masa musculară se lasă foarte greu și a căzut într-un moment de neatenție și nu mai puteam să îl mai ridic de jos”, a povestit Oana Lis pentru ciao.ro.