Oana Lis, în pragul disperării: „Am amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel” Vedeta nu știe ce să mai facă pentru a plăti tratamentele fostului edil

Autor: Laura Macovei

Oana Lis, în culmea disperării: „Am amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel” Vedeta nu știe ce să mai facă pentru a plăti tratamentele fostului edil

Sursa: Captură YouTube

Oana Lis a ajuns la culmea disperării, în încercarea de a face tot ce-i stă în putință pentru a-l salva pe soțul ei, care se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Familia Lis este de mult în atenția presei, mai ales în ultimul timp, când Oana Lis a încercat să recurgă la mai multe variante pentru a aduce bani în casă pentru tratamentele soțului ei.

Oana Lis și-a vândut inclusiv din haine, dar și mobilier din casă.

Oana Lis a dus verighetele la amanet pentru a-l salva pe Viorel Lis de la tragedie

Viorel Lis se confruntă cu mari probleme de sănătate. Deși Oana încearcă să îl ajute cum poate, necesitățile materiale o aduc în pragul disperării.

Oana Lis a izbucnit în plâns atunci când a povestit cum a dus verighetele la amanet pentru a-l salva pe Viorel de la moarte.

Citește și: Oana Lis, ultimele detalii despre starea de sănătate a soțului său! Ce se întâmplă cu fostul edil în aceste momente: „Are foarte multe boli cronice”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Când am dat la amanet verighetele, ca să îl salvez pe Viorel, atunci a fost dureros.

Trebuia să vină acasă doctorul cu un aparat și nu aveam. Nu am regretat, dar cumva era și o încărcătură emoțională. Avea și o valoare emoțională, dar m-a ajutat cineva și le-am recuperat. A fost foarte greu, eu nu mai aveam 3000 de lei să le iau înapoi.

Eu am zis că nu mai am nevoie de ele și le-a dus la topitorie. După ce a văzut că fără să vreau am făcut reclamă la amanet, domnul de acolo s-a dus să le caute și după trei zile le-a găsit, pentru că pe verighete scria Viorel și Oana Lis. Să nu mai râdeți de cei care și pun numele pe verighete, că uneori e de folos”, a declarat Oana Lis.

Câți bani au în casă Viorel și Oana Lis

Oana Lis a mărturisit că cei mai mulți bani se duc pe mâncare și medicamentele lui Viorel. Vedeta recunoaște că încearcă să accepte și faptul că bătrânețea aduce inevitabil astfel de încercări.

„E complicat la 80 și ceva de ani. Asta e viața, bătrânețea face parte din viață, mulți avem o tinerețe frumoasă, important e să ai și o bătrânețe frumoasă.

Eu îl susțin cât pot și zic că are o bătrânețe frumoasă, pe care o doresc tuturor. Viorel are foarte multe boli cronice, care sunt irecuperabile, dar cu toate astea viața te învață că poți să trăiești și cu un diagnostic grav, important e să te bucuri de fiecare clipă. Vin niște lecții, niște probleme în viață și trebuie să le și acceptăm că nu putem să le schimbăm. Azi am băut un suc gratis, mă mai lipesc pe colo-colo, se știe că sunt pomanagioaică.
Glumesc. Este foarte greu să ai un stil de viață ridicat, să mănânci sănătos. Noi avem un nivel mediu aș putea să zic, adică nu stăm pe bani mulți, în vacanțe la Monaco, nu mă vedeți plecată nu știu unde și cu haine scumpe. Cei mai mulți bani se duc pe mâncare și medicamente”
,
a mai spus Oana Lis, în cadrul emisiunii.