Oana Lis, la un pas de a rămane falită! Cine a încercat să profite de banii soției lui Viorel Lis. Blondina a tras un semnal de alarmă pe internet

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 05:20
Oana si Viorel Lis

Oana Lis a fost pe cale să rămână fără niciun ban. Vedeta a tras un semnal de alarmă către doamnele și domnișoarele care petrec mult timp pe rețelele de socializare și care pot risca să piardă sume importante de bani.

Oana Lis a trecut printr-o situație extrem de neplăcută, soția lui Viorel Lis a fost la un pas de a rămâne fără niciun ban, după ce mai mulți bărbați au abordat-o pe rețelele de socializare și au încerca să obțină bani de la ea.

Soția lui Viorel Lis a fost pe cale să piardă 5.000 de euro

Oana Lis a trecut prin momente dificile după ce a fost abordată de mai mulți bărbați în mediul online, care îi promiteau diferite lucruri în schimbul unor sume de bani.

Blondina a precizat că de curând a fost abordată de un bărbat care i-a spus că este directorul general al unei bănci din India și că un român aflat acolo a decedat, lăsând în urmă o avere considerabilă.

Jocul bărbatului era bine pus la punct pentru a încerca să substragă de la blondină o sumă considerabilă de bani. Acesta i-a spus Oanei Lis să-i trimită urgent 5.000

de euro pentru a face toate formalitățile, iar ulterior vor împărți suma de 2 milioane de euro pe care așa zisul român decedat a lăsat-o moștenire.

Totuși, este bine știut că blondina nu dă bani bărbaților, oricât de îndrăgostită ar fi, divizia ei este ”Eu iau bani de la bărbați, nu dau”, a spus Oana mai în glumă, mai în serios, semn că niciun bărbat nu poate atenta la finanțele ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! Au început să amenajeze camera copilului

Oana Lis, trage un semnal de alarmă către toate doamnele și domnișoarele

Oana Lis a precizat că puțin sunt cei care o cunosc cu adevărat, doar oamenii intelgenți o pot înțelege și îi înțeleg glumele, precum cea despre bani. Deși a apărut de nenumărate ori la televizor, blondina susține că oamenii o judecă pe nedrept când spun că este superficială și inferioară.

”Nu consider că sunt la vârsta și destul de urâtă încât să dau bani la bărbați. Când voi avea 60 de ani, nu exclud posibilitatea de a avea unul tânăr și a-l întreține. Mi se pare că se va întoarce roata. Deocamdată nu sunt în acel punct”, a adăugat Oana Lis.

Soția fostului edil al Capitalei a tras un semnal de alarmă către toate doamnele și domnișoarele care petrec mult timp pe rețelele de socializare și care primesc mesaje de la astfel de bărbați care le fac complimente, iar mai apoi le cer bani.

Oana Lis le sfătuiește să nu dea crezare unor astfel de vorbe, ca nu cumva să pățească ca ea.

Citeste si: Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate! "O sa fiu alaturi de el pana la moarte!" Ce se intampla cu fostul edil!