Oana Lis, pasionata de vechituri! Isi VINDE HAINELE la targul de imbracaminte vintage din centrul Capitalei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 05:20

Ce ar mai putea face Oana Lis ca sa atraga atentia? Nici daca va dam sute de indicii nu o sa ghiciti unde am intalnit-o.

Oana Lis ne socheaza de fiecare data. Cum treburile de acasa s-au cam ispravit, Oana s-a orientat repede spre altceva. Ea si-a gasit o noua ocupatie.

 

In aceste zile o puteti gasi pe distinsa doamna Lis in centrul vechi, la targul de haine vintage, unde s-a apucat sa-si vanda o parte din lucrurile personale.

 

Cum e hotarata sa-si schimbe stilul vestimentar, dar sa ramana si cu ceva banuti, primul lucru care i-a venit in minte e sa-si vanda hainele.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Vinde tot felul de lucruri, chiar si cele din zestrea bunicii. Sa

nu credeti ca se va imbogati peste noapte. Nicidecum. Toti banii castigati la targ tot pe accesorii si haine se duc.

 

Cum are o pauza la stand, Oana mai cumpara o rochita sau o bijuterie, depinde de profitul din ziua respectiva.

 

Pentru ca este o sotioara iubitoare, s-a gandit sa-i ia si lui Viorel un cadou inedit. Nici nu o sa va vina sa credeti la ce s-a orientat.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.