Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare dependență: ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn" Vedeta a decis să pună stop ”viciului” care o macină pe interior

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 iul 2023, 06:00

Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare depedență

Oana Lis are un ”viciu” care îi dă mari bătăi de cap și nu găsește leac pentru a scăpa de el. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că în interiorul ei se duce o luptă grea.

Oana Lis a mărturisit recent că se confruntă cu o dependență pe care o are de ani buni. Este vorba despre consumul de zahăr, la care blondina nu poate renunța sub nicio formă. 

Oana Lis a decis să-și trateze dependența de zahăr 

Soția lui Viorel Lis a decis că este momentul să acorde mai multă atenție sănătății sale, așa că vrea să-și ”trateze” singurul viciu pe care în are: consumul de zahăr.

Oana Lis spune că vrea să fie un exemplu pentru pacienții care îi calcă pragul cabinetului de psihologie, astfel plănuiește să renunțe la zahăr.

Citeste si: Viorel Lis a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Cum arată și cum se simte fostul edil al Capitalei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Zilele acestea încerc să nu mai mănânc zahăr. Motivația nu a fost de slăbit, ci pentru că e singura mea dependență și e una dintre cele mai mari dependențe ale oamenilor din toată lumea. Având în vedere că sunt psiholog și tratez oamenii de dependențe, am vrut să-mi demonstrez în primul rând mie că pot să fiu puternică și să renunț la o dependență.

Este foarte, foarte greu, am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn. Aș fi făcut orice pentru o prăjitură, a fost greu.", a declarat Oana Lis, pentru un post TV.

Aceasta susține că mănâncă dulciuri zilnic de ani buni, deși nu este pregătită să renunțe definitiv la zahăr, Oana a precizat că încearcă să găsească un înlocuitor atunci când are poftă de ceva dulce.

  "Am mai suplimentat cu ștevia, cu zaharină și dulciuri fără zahăr. M-a întrebat cineva dacă am slăbit, mi se pare că m-am îngrășat, pentru că mănânc mai multă mâncare.(...) Nu am zis că nu mai mănânc zahăr niciodată, dar la mine era deja o dependență, adică mâncam zahăr -dulciuri- zilnic, de zeci de ani. Asta creează și un proces inflamator în corp și am zis să am grijă și de mine.", 

Citeste si: Viorel Lis, în lacrimi după decesul lui Alexandru Arșinel. Oana Lis: "L-a apreciat, el l-a numit director la teatru"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.