Oana Lis, surprinsa de paparazzi in IPOSTAZE JENANTE la restaurant!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Zambesc ori de cate ori se afla in fata camerelor de filmat! Dar, oare, chiar atat de delicate sunt vedetele si in viata de zi cu zi?

Priviti imaginile savuroase surprinse de paparazii wowbiz. ro! Prin vitrina unui restaurant de fite este surprinsa, insasi, Oana Lis, fara sot. La masa cu blonda stau asezate doua persoane si, pentru ca discutia sa curga mai lin, cei prezenti si-au comandat cate ceva de-ale gurii. Dupa ce i-a venit comanda, doamna Lis pare retinuta in contrast cu apetitul cu care ne-a obisnuit.

De data asta, Oana nu a dat iama in farfurie.

E captivata si de discutia cu interlocutorii. Totul are, insa, un sfarsit. Oana n-a mai rezistat. Fie pentru ca nu a calculat indeajuns imbucatura, fie pentru ca felul comandat nu era pe placul ei, in clipa urmatoare, o parte insemnata din preparat se intoarce inapoi pe farfurie.

##VIDEO131950##

Parea sa fie doar o miscare gresita, de moment, dar, la cateva minute, doamna Lis repeta figura, spre stupefactia comesenilor, dar si a paparazzilor de la wowbiz.ro.

Bunele maniere devin istorie in fata unei mese copioase si pentru alte vedete. Colegii nostri de la D-Papparazi au adunat cele mai infometate dive autohtone.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Credeti ca Andreea Raicu mananca doar salate? Nici gand! Iat-o surprinsa pe bruneta cu o prajitura cu ciocolata. Se linge pe buze de cat de buna este si nu se opreste din vorbit! Altele sunt gusturile sotiei lui Ilie Nastase! Musca dintr-un hot-dog cu atata pofta incat sosul se prelinge pe alaturi!

Dupa ce termina primul

fel, Brighite se delecteaza cu o inghetata! E suficient sa o privesti ca sa-ti dai seama cat de buna este! Gina Pistol e o delicata, pana in fata mesei! Aici nu mai e loc de miscari simandicoase si furculita trebuie folosita la maximum.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.