Oana Lis trece prin momente dificile: ”Nu mai e”. Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel Lis în prag de sărbători

Author: Diana Bostan
Actualizat: 04 dec 2023, 18:43

Oana Lis trece prin momente dificile

Sursa: Facebook- Oana Lis

Oana Lis a fost cuprinsă de tristețe și dor în prag de sărbători. Soția lui Viorel Lis și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi.

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că luna decembrie este una copleșitoare și că anumite amintiri triste îi vin în minte. Ce se întâmplă cu Oana Lis în aceste momente?

Oana Lis trece prin momente dificile

Oana Lis este recunoscută și apreciată pentru sinceritatea ei în lumea showbiz-ului românesc, fiind o persoană deschisă și transparentă, care nu se eschivează să vorbească despre diverse subiecte, inclusiv despre viața ei personală.

Soția lui Viorel Lis abordează atât subiectele plăcute, cât și pe cele mai puțin plăcute din viața sa.

Citește și: Cu ce se ocupă Oana Lis: ”I-am dat voie doar cu femei” N-o să-ți vină să crezi din ce își câștigă existența soția lui Viorel Lis

De asemenea, ea este extrem de activă pe platformele de socializare, unde împărtășește cu cei care o urmăresc aproape toate aspectele vieții sale.

De curând, soția lui Viorel Lis a povestit o întâmplare inedită și copleșitoare din viața sa, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oana Lis și-a amintit de nașa sa care a decedat. Aceasta a recunoscut faptul că nașa sa a crescut-o și că de fiecare dată când mănâncă zacuscă își aduce aminte de ea.

Soția lui Viorel Lis și-a amintit cum mergea la piață cu nașa ei și cumpărau legume pentru prepararea zacuscăi. 

Soția lui Viorel Lis se simte copleșită de amintiri

Oana Lis se simte copleșită în perioada sărbătorilor din cauza faptului că unele persoane dragi ei nu mai sunt în viață. Soția lui Viorel Lis este conștientă de faptul că trecutul rămâne trecut, însă este inevitabil să nu se gândească la aceste lucruri în luna decembrie.

Citește și: „Nu aș putea să trăiesc fără Oana” Momentele dificile prin care trece Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei îi este recunoscător soției sale

”Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu gustul m-a făcut sa mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai e... În fiecare toamnă mergeam cu ea la piață și luam legume pentru zacuscă și varză pentru pus la murat.

Cred că am mâncat 30 de ani zacuscă făcută de ea. Mă gândeam ce-ar fi zis acum de cum a ieșit. Și mă enervam că se termină zacusca și îmi dispărea starea asta de conectare. Pentru unii dintre noi sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte pentru că persoanele care țineau poate familia unită nu mai sunt. Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie”,
a scris Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Cu toate problemele din ultima perioadă, Oana Lis a dezvăluit faptul că visul ei este să-și deschidă un cabinet de psihologie, însă problemele soțului și pandemia au făcut-o să renunțe la deschiderea cabinetului și să lucreze ca psiholog online.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.