Oana Lis urmează să devină mămică! Anunţul a fost făcut chiar de soţia fostului edil al Capitalei

Author: Madalina Maftei
Oana şi Viorel Lis vor fi părinţi!

Visul Oanei Lis este pe cale să se împlinească. Soţia fostului edil al Capitalei urmeză să devină mamă pentru prima dată.

Vestea că Oana şi Viorel Lis vor deveni părinţi a luat pe toată lumea prin surprindere. Anunţul a fost făcut chiar de blondină.

Oana Lis va deveni mamă

Visul Oanei Lis a fost dintotdeauna să devină mamă, iar acum este pe cale să se împlinească. Viore şi Oana Lis vor fi în curând părinţi.

Soţia fostului primar al Bucureştului a dat vestea că minunea s-a produs, în curând vor avea un copil, după ce i s-a aprobat certificatul de părinte adoptator.

Acum, soţii Lis aşteaptă ca minunea să se împlinească şi să să fie sunați pentru a putea adopta un copil. Însă, acest proces ar putea să dureze o perioadă mai lungă de timp, Oana Lis a mărturisit că este dipusă să aștepte. 

"Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp.

Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilelele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide”,
a declarat Oana Lis, pentru un post de televiziune.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Oana Lis cere ajutorul dupa ce a crezut ca i se fac vraji:" Cel mai inedit... cadou pe care l-am primit"

Oana Lis a învăţat să fie mai moderată

Oana şi Viorel vor deveni părinţi imediat ce vor fi sunaţi că pot adopta un copil. Blondina a mărturisit că a învăţat să aibă răbdare, iar această așteptare îi va fi răsplătită pe măsură. 

"Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general.

Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”, a mai declarat Oana Lis.

De ce Oana Lis a refuzat să facă inseminare, deşi este frtilă

La început, fostul edil al Capitalei s-a împotrivit unui copil, însă soția sa l-a convins că acest pas important le-ar putea face viața mai frumoasă. Deși este fertilă, Oana a refuzat să facă inseminare și a ales varianta adopției.

Oana Lis a mărturisit că nu îi este ușor să vorbească despre acest subiect până nu se va vedea cu un copil în brațe.  

"Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească oinseminare... Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a mărturisit Oana Lis.

Citeste si: BOMBA in showbiz! Oana Lis face dezvaluiri FIERBINTI despre relatia ei cu Vadim Tudor! "Ma suna tot timpul de pe un numar secret"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.