Oana Lis vinde o întâlnire cu ea: „O oră cu mine...” Ce ofertă prezintă soția lui Viorel Lis pe internet

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 aug 2024, 11:28

Oana Lis recurge la o nouă modalitate de a face bani pentru tratamentele lui Viorel

Sursa: Facebook

Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, se confruntă de o bună perioadă de timp cu probleme financiare serioase. În ciuda dificultăților pe care le întâmpină, aceasta continuă să caute soluții pentru a asigura tratamentul soțului său, care se află într-o stare de sănătate precară.

În trecut, Oana Lis a recurs la vânzarea unor bunuri pentru a face rost de bani, însă recent a decis să adopte o altă strategie. Ea a ales să scoată la licitație o oră de conversație prin apel video cu ea.

Citește și: Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Ce face Oana Lis pentru a obține mai mulți bani pentru soțul ei

Situația financiară a soților Lis nu este una deloc ușoară, iar Oana a recunoscut în repetate rânduri că simte adesea că este copleșită de responsabilități. Cu toate acestea, ea găsește mereu puterea de a merge mai departe și de a lupta pentru a-i oferi lui Viorel Lis  îngrijirea necesară.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

De data aceasta, Oana a apelat la o modalitate puțin mai neobișnuită.

Aceasta acceptă să primească bani, în schimbul unui apel video cu ea, în care să discute cu fel și fel de oameni. 

„Scot la licitație o oră telefonică cu mine, pe FaceTime, să ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”, a fost mesajul publicat de curând de Oana Lis pe rețelele sociale.

Cum au reacționat internauții

Această inițiativă a fost primită cu reacții mixte din partea celor ce au văzut postarea Oanei. În timp ce unii au privit oferta cu scepticism sau chiar cu ironie, au existat și persoane care i-au transmis mesaje de susținere.

Citește și: Oana Lis, în pragul disperării: „Am amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel” Vedeta nu știe ce să mai facă pentru a plăti tratamentele fostului edil

„Dacă ai nevoie de bani pentru ceva urgent poți pune un număr de cont și se vor oferi multe persoane sa doneze! Sincer, mie îmi place mult de tine, te admir, iar pe unii frustrați ignoră-i -simplu! În această situație cu domnul Lis clar că nu te poți angaja și trebuie să ai grija de el!”,  a fost mesajul transmis de un internaut.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.