Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie? Femeia a ajuns de urgență la spital. Cum se apără fostul primar al Sectorului 5?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 14:00
Oana Mizil, de urgenta la spital

Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că ar fi agresat-o fizic. Femeia a ajuns de urgență la spital cu mai multe lovituri în zona feței și a cerut ordin de protecție provizoriu împotriva fostului primar al Sectorului 5.

Oana Mizil a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce partenerul său, Marian Vanghelie, ar fi bătut-o crunt. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a cerut ordin de protecție provizoriu.

Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că a agresat-o fizic

Oana Mizil a ajuns pe mâna medicilor sâmbătă, 24 iulie, aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce Marian Vanghelie ar fi agresat-o fizic.

Medicii au alertat de urgență autoritățile. Femeia a cerut ordin de protecție provizoriu, pentru a se asigura că este în siguranță.

Oana Mizil s-a prezentat la Spitalul Elias din Capitală cu lovituri puternice în zona feței, dar și cu răni pe unul dintre brațe.

Pe numele fostului primar al Sctorului 5, Marian Vanghelie, a fost emis și un ordin protecție provizoriu.

Oamenii legii nu i-au audiat încă pe cei doi, însă cercetările continuă în acest caz de violență de familie.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate", potrivit unui comunicat al poliției. 

Citeste si: Oana Mizil numara orele pana cand va da nastere primului copil din viata ei! Marian Vanghelie va asista la nastere

Cum se apără Marian Vanghelie după acuzațiile aduse de partenera sa?

Fostul primar al Sectoului 5 a oferit primele declarații despre incidentul care a avut loc între el și mama fiicei sale. Acesta a declarat că nu se pune problema de violeță, ci Oana Mizil a făcut un șoc, iar el a chemat salvarea.

”Am țipat, se poate numi agresiune, nu știu.

Eu sunt mai agitat de fel, dar nu sunt nebun. Nu mă mai schimb la vârsta asta. Dar totul este în regulă.” Marian Vanghelie, pentru Libertatea.

Marian Vanghelie a mai declarat că urmează să plece cu Oana Mzil la mare și că totul este bine între ei.

Citeste si: Oana Mizil a trecut printr-o adevarata drama: "Fratele meu a murit in accident de motor. Fetita mea seamana leit cu el, blonda cu ochii albastri!"