Oana Mizil si-a vizitat iubitul incarcerat la Jilava. Spune ca e arestat pe nedrept, dar e acuzat ca a primit o mita RECORD

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2020, 17:00

Marian Vanghelie are noroc de o partenera de viata care stie exact de ce are nevoie un arestat.

Oana Mizil a venit, joi, sa-l viziteze carand trei sacose pline ochi. Ea spune ca si-a amintit de zilele cumplite in care mergea in vizita la bunicul ei aflat in inchisoare la Jilava.

Cum trece pragul Arestului Central sa ii duca de ale gurii lui Marian Vanghelie, cum i se trezesc amintirile Oanei Mizil: „Mie nu-mi ramane decat sa ma rog si sa sper, asa cum am facut si acum 25 de ani, pentru ca acum 25 de ani veneam la bunicul, cand tot pe nedrept a fost arestat luni de zile.”

Nu e prima data cand iubita insarcinata a  primarului „care este” vorbeste despre inchisoare: „puscaria bunicului meu care a fost arestat pe nedrept 3 ani la Jilava si stiu acea inchisoare pe dinafara.” De 5 saptamani dupa gratii, intre doua vizite ale Oanei Mizil, Marian Vanghelie s-a apucat si de sport. Chiar si asa Oana, nu e deloc impacat cu ideea ca iubitul sau e cercetat in stare de arest preventiv.

Il asteapta nerabdatoare acasa.

Marian Vanghelie  este cercetat sub acuzatia ca ar fi primit o mita record, de 90 de milioane de euro. O parte din acesti bani, dupa cum spun procurorii, ar fi fost pusa in pungi de un leu. Unul dintre martorii audiati in dosar descrie episodul: „ Eu am fost de doua ori de fata cand s-a dat cate o sacosa din plastic plina cu bani in Piata 13 septembrie, Soseaua Antieriana Sector 5 .”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vineri, Marian Vanghelie afla daca va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv sau daca magistratii decid ca poate fi eliberat sub control judiciar.

##VIDEO136365##