Oana Niculescu Mizil, invitată la "40 de întrebări cu Denise Rifai" – duminică, ora 23:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

“Banii pe mine nu mă reprezintă și nu m-au reprezentat niciodată, poate pentru că am avut dintotdeauna”

Duminica aceasta, la ora 23:00, telespectatorii vor avea ocazia să o descopere pe Oana Niculescu Mizil, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la Kanal D.

Citește și: L-a împușcat Serghei Mizil pe Nicu Ceaușescu? „Au tras asupra mea și am deschis și eu focul asupra lor” Cum a reușit Serghei Mizil să scape basma curată

Oana Niculescu Mizil, invitată la "40 de întrebări cu Denise Rifai" – duminică, ora 23:00, la Kanal D

Femeie de afaceri, Oana Niculescu Mizil face parte din celebra familie Niculescu Mizil, iar trecutul său, marcat de istoria influentă a bunicului său înainte de 1989, i-a adus deseori în presă supranumele de "prințesa comunistă."

De-a lungul timpului, Oana Niculescu Mizil a cochetat cu politica, unde a ocupat două mandate de deputat, dar a fost și implicată într-un proces care s-a finalizat cu o condamnare cu suspendare.

În plan profesional, aceasta a condus afaceri,  abordand domenii precum modă,  bijuterii de lux, industria produselor gourmet de ciocolata.

În ceea ce privește viața personală, povestea sa de iubire cu Marian Vanghelie a fost intens mediatizată, culminând cu obținerea unui ordin de restricție împotriva acestuia. Cei doi au împreună o fiică, iar relația lor a captat interesul tabloidelor ani de-a rândul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Invitata ediției va răspunde la întrebări care explorează diverse aspecte din viața ei, inclusiv evenimente legate de business-urile sale, esecuri, reusite, dar si pagube materiale inseminate precum  pierderea bijuteriilor sale de lux, în valoare de aproape un milion de euro. În acest context, Oana Niculescu Mizil declară: „Banii pe mine nu mă reprezintă și nu m-au reprezentat niciodată, poate pentru că am avut dintotdeauna”, subliniind astfel o atitudine relaxată față de materialism și lux.

Citește și: Ce avere are Serghei Mizil: Fiul fostului demnitar a dezvăluit adevărul despre proveniența banilor săi și stilul de viață extravagant: „Eu nu am fost niciodată sărac, am stat tot timpul în vile, în mașini”

Ce i-a lipsit printesei comuniste, Oana Mizil?”, “Cum a ț i rămas fără bijuterii de aproape un milion de Euro?”, “Cum ati ajuns codașa Parlamentului?”, “V-a obligat politica să vă apucați de facultate?”, “V-a bătut Marian Vanghelie?”, “L-ați mai primi înapoi pe Marian Vanghelie?”  sunt doar cateva dintre

intrebarile adresate invitatei.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, publicul va avea șansa să afle cât de mândră este Oana Niculescu Mizil de trecutul ei, cât de dulci sunt experiențele prezentului și cât de îndrăznețe sunt planurile sale de viitor.

Nu ratați “40 de intrebari cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D!