Oana Niculescu Mizil și-a înșelat sau nu fostul soț cu Marian Vanghelie? Cum a început relația celor doi și cine este primul soț al Oanei

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 11 sep 2024, 16:52

Oana Niculescu Mizil, și-a înșelat sau nu fostul soț cu Marian Vanghelie?

Sursa: Captură KANAL D

Oana Niculescu Mizil a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a vorbit despre relația pe care aceasta a avut-o cu Marian Vanghelie, dar și despre primul său soț.

Oana Niculescu Mizil a discutat recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre controversata relație pe care a avut-o cu Marian Vanghelie și despre detalii legate de primul său soț. În această conversație, ea a abordat întrebarea crucială: și-a înșelat sau nu fostul soț cu Vanghelie?

Și-a înșelat sau nu Oana Mizil soțul cu Marian Vanghelie?

Oana Mizil și Marian Vanghelia au fost surprinși în 2012 într-un moment tandru, într-o locație luxoasă din Alpii Francezi, de către paparazzi, iar la scurt timp, bărbatul a recunoscut relația.

De asemenea, Oana Mizil și-a asumat relația public declarând că: „Mi s-a părut firesc să îl las primul pe el să își asume această relație, bărbătește.” La acea vreme presa ar fi spus despre cei doi că au mințit în ceea ce privește legăturile amoroase pe care le aveau, mai ales că aceasta era căsătorită cu Jamil Tohme, iar Marian Vanghelie se afla într-o relație de 28 de ani.

Întrebată de Denise Rifai dacă Oana Mizil și-a înșelat soțul, aceasta a ținut să precizeze că: „ Nu! Marian era despărțit, de doi ani de zile, eu, deja, din 2010, luna septembrie vorbisem cu Jamil despre divorțul nostru. Eu cu Marian am devenit parteneri în ianuarie-februarie 2011. Eu deja mă despărțisem de Jamil. Marian, un foarte bun cunoscător de oameni văzuse vulnerabilitatea mea și cu frumosul...Ne-am

asumat, deci noi am plecat deschis în Megeve, în februarie 2011. Nu ne-am ascuns deloc. Am plecat eu cu Marian, cu mama mea, cu Donca, cu soțul ei, Donca fiind mătușa mea, cu prietenii noștri toți. Ne-am îmbarcat în avion. Toată lumea ne-a văzut, nu ne-am ascuns nici o secundă. Adică, nu am plecat fiecare pe căi separate. Și chiar a fost așa foarte haios că în Megeve, la un moment dat, făceam baie în piscină, în vila noastră de acolo.
Și îi zic lui Marian „Uite se uită cineva pe geam!” „E, se uită cineva pe geam. Vezi tu zăpadă” Era un băiat care ne făcea poze. Până să iasă Marian și să îl alerge pe omul ăla prin zăpadă pe acolo, prin nămeți...Deci, ne-am dat seama că  suntem filmați. După care, am fost filmați pas cu pas. Intram într-un magazin, intrau după noi. Noi ne-am asumat și el a ieșit în declarație și am hotărât de comun acord ca el să iasă, nu eu ca femeie.
Așa era bărbătește.”

Astfel, Oana Mizil și omul fostul primar și-au asumat relația de la acea vreme și au ajuns să nu se mai ascundă de presa din România.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Citește și: Oana Niculescu-Mizil, primele declarații despre despărțirea de Marian Vanghelie! „Eu încă am speranța că vine o minune peste el și peste noi și că va fi alături de noi, acasă” Iată confesiunile tulburătoare!

Cine a fost fostul soț al Oanei Mizil?

Tot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana a vorbit și despre primul ei soț, omul de afaceri din Liban, Jamil Tohme. Aceasta s-a căsătorit cu Jamil în 2003, iar printre nași s-au numărat politicianul Mădălin Voicu și fiul prim-ministrului libanez de la acea vreme. Denise Rifai a întrebat-o pe Oana Mizil cât de tare au judecat-o oamenii, ținând cont de faptul că a ales să se căsătorească cu un arab. Aceasta a fost sinceră și a răspuns „M-au judecat și ai mei din familie, dar nu că m-am măritat, că m-am împrietenit, dar în momentul în care îl cunoșteau, pentru că știți că erau într-adevăr acele prejudecăți în 97-98, dar eu l-am cunoscut pe el în România, nu în afară. Verișoara lui era la școală cu mine în Elveția. Mă împrietenisem foarte bine cu ea. Ei sunt creștini catolici, provin dintr-o familie foarte cunoscută din Liban, iar momentul în care lumea îl cunoștea, pentru că este un om foarte, foarte bun la suflet, lumea când îl cunoștea, în momentul acela începea să-l placă și nu a mai fost o problemă pentru mine...Am stat mulți ani căsătoriți. Din nefericire ne-am despărțit. Nunta a fost absolut superbă. Am avut 700 de invitați, am avut 6 nași nu numai pe care i-ați menționat dumneavoastră.”

Citește și: Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie? Femeia a ajuns de urgență la spital. Cum se apără fostul primar al Sectorului 5?

Deși Oana Mizil a trăit o poveste de dragoste cu omul de afaceri libanez, timp de 14 ani, în ianuarie  2012 cei doi au divorțat, iar femeia a ales să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 din Capitală.