Oana Radu a primit 9000 de euro cadou de la soțul ei! Cum a sărbătorit artista ziua ei de naștere?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2021, 01:07

Oana Radu si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de sotul ei si de cei mai apropiati prieteni

Sursa: Captură KANAL D

Oana Radu a povestit in platoul Teo Show cum si-a sărbătorit de naștere.

Oana Radu este una dintre cele mai talentate și apreciate cântărețe din România. Îndrăgita artistă a reușit să slăbească peste 65 de kilograme, datorită unei diete sănătoase cât și datorită exercițiilor realizate la sala de fitness sub atenta supraveghere a soțului ei, Cătălin, care îi este instructor și a ajutat-o enorm în tot acest demers.

Oana Radu a devenit un adevărat exemplu pentru toate femeile, după ce a reușit să slăbească peste 65 de kilograme. Celebra artistă

este o femeie fericită și împlinită deoarece are un soț care o iubește enorm, a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat, iar în prezent își dorește să devină si mămică.

Oana Radu a primit 9000 de euro cadou de la soțul ei!

Invitată în platoul Teo Show, Oana Radu a povestit că recent și-a sărbătorit ziua de naștere și a pregătit alături de soțul ei o petrecere pe cinste. Prietenii și soțul ei au copleșit-o cu multe surprize și cadouri inedite, însă de departe cel mai valoros dar primit a fost cel de la iubitul ei soț, Cătălin, care i-a dăruit 9000 de euro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Am avut o seară superbă și cred că cel mai frumos cadou a fost faptul că soțul meu a spus: <<Astăzi mănânci ce vrei tu>> Oricând este loc pentru pizza! Am avut aperitive, pizza, paște, fructe de mare, dulciuri, săratele, suc, prăjituri, torturi! M-am simțit foarte bine și am petrecut foarte bine și a fost foarte fain! Soțul meu ce cadou să-mi facă! Noi muncim foarte mult împreună și noi nu ne facem cadouri

la modul îmi doresc asta ai putea să scoți bani din firma noastră, care e a amândurora, nu! M-am hotărât la un buget și i-am zis: îmi doresc bugetul asta și el a spus ok! 9000 euro, mi-e și rușine să spun că acasă sunt probabil oameni care chiar au multe lipsuri și nu e frumos! Dar tu știi cât muncesc eu pentru 9000 de euro!", a spus Oana Radu.

Citeste si: Oana Radu l-a prins cu minciuna pe sotul ei! Cantareata il are invitat pe partenerul de viata, la “Detectorul de minciuni”, emisiune care poate fi vizionata pe canalul de YouTube theXclusive

Citeste si: Oana Radu, victima violenței fizice! Mărturii cutremurătoare ale artistei: "Am stat acolo, n-am facut nimic!"