Oana Radu, adevărul din spatele morții lui Alin, fostul ei iubit. Ce nu s-a știut niciodată despre fosta relație a artistei: "Se așteptau să mă sinucid în groapă! M-au judecat"

Author: Alice Popescu

Oana Radu despre relatia cu fostul ei iubit incendiat

Sursa: Captură YouTube

Oana Radu a facut cateva marturisiri dureroase in legatura cu moartea fostului ei iubit, Alin si cat de repede a fost judecata de oameni pentru ca si-a refacut viata.

Oană Radu a vorbit în premiera în emsiunea online "În Oglinda" prezentata de Mihai Ghita despre relația cu fostul ei iubit, Alin și mai ales despre tragedia prin care a trecut atunci când fostul ei iubit și-a pierdut viață. Cântăreață a mărturisit faptul că de atunci a fost judecata pentru faptul că la aproape 3 luni de la moartea lui Alin, ea și-a refăcut viață, nestiind nimeni despre faptul că cei doi practic nu mai erau împreună, însă Oană a continuat să îl sprijine, mai ales în momentele cât s-a aflat în spital.

Citeste si: Raluca Bădulescu răbufnește la Bravo, ai stil! Celebrities: "E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!" A înghițit ce a înghit, dar acum Viviana Sposub spune lucrurilor pe nume

Oana Radu, adevarul despre relatia cu fostul iubit care a fost incendiat intr-o scara de bloc

Cântăreață își dorea că tot ce i s-a întâmplat să fie făcut public pentru a avea o șansă să fie transferat în strainate unde ar fi putut fi îngrijit și poate ar fi avut o șansă la viață.

Însă familia bărbatului nu și-a dorit că acest caz să fie făcut public, iar Oană a asistat neputincioasa la moartea fostului ei iubit despre care a spus că ar fi făcut orice pentru a-l salva și pentru a fi în viață. Mai mult, artista a dezvăluit faptul că daca ar fi avut de ales intre mama ei și Alin, care dintre ei să trăiască l-ar fi ales pe Alin pentru că se simțea foarte vinovata desi nu avea niciun amestec.

"L-am cunoscut în Craiova, la petrecere. A fost o întălnire comuna. Am fost amici, mă făcea să rad foarte mult și după care când am hotărât să mă mut în București, a venit și el cu mine. N-am să uit niciodată ziua în care s-a întâmplat ce i s-a întâmplat. Indiferent cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Relația noastră nu mai era o relație, noi locuiam în aceeași casa, dar ziua în care i s-a întâmplat, a fost tragic.

M-a sunat sora lui și mi-a zis că cineva l-a ars. Atât vreau să spun despre subiectul asta. În acel moment simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Mă simțeam vinovata că trăiesc eu și el nu. Nu aveam legătură cu nimic desi mă simțeam vinovata. Nu am dormit nicio noaptea și nu m-am dezlipit din fata spitalului. Am crezut că o să mor. Desi relația noastră nu mai era inghegata de un an de zile.
Eu aș fi fost în stare să muncesc țoață viață mea să ajut acest om. Am avut atacuri de panica. Mă rugam la Dumnezeu să mor, trăiam o tensiune teribila. Au început să vina vesti bune la un moment dat, iar eu eram în stare să fac tot că să fie fericit chiar daca nu mai aveam nicio treaba.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ultimele postări ale Raisei pe TikTok. Ce au observat internauții pe contul de socializare al fetiței cu doar câteva ore înainte să fie spulberată pe trecerea de pietoni

Oana Radu in emisiunea online In oglinda: "Oamenii m-au judecat că la 2-3 luni deja mă afișam cu altcineva" 

Eu nu sunt om care se sacrifica, dar drama prin care a trecut și indiferent că omul ăla a fost bun sau rău, eu aș fi stat și aș fi făcut orice posibil. Vreo 12 zile au vrut că toată treaba asta să fie secreta. Aveam resusrse daca veneam să cer ajutorul la televizor. Nu aveam niciun cuvânt de spus. Și poate ar fi avut vreo șansă. Oamenii m-au judecat că la 2-3 luni deja mă afișam cu altcineva. Eu nu am fost fericita niciodată în viață mea. Când l-am cunoscut pe Catalin, am fost pentru prima data fericita în viață mea. Oamenii s-au grăbit să spună lucruri rele și urate despre mine."

Alin, fostul iubit al Oanei Radu a fost atacat de un om al străzii care a aruncat peste el un cocktail Molotov, trupul luandu-i foc. Din cauza arsurilor, bărbatul și-a pierdut viață.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.