Oana Radu, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a spus totul despre dieta minune care a ajutat-o sa slabeasca!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2021, 18:00
oana radu Foto(5)
Oana Radu, dezvaluiri inedite despre modul in care a reusit sa slabeasca.

Indragita artista Oana Radu a vorbit deschis despre dieta minune prin care a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in 5 luni.

Inca de cand era concurenta in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", Oana Radu incepuse sa urmeze cu sfintenie o dieta care s-a dovedit a fi miraculoasa deoarece a ajutat-o pe celebra artista sa slabeasca 50 de kilograme in doar 5 luni, timp in care a incercat sa mearga constant si la sala de sport pentru tonifierea corpului. Iar in cele din urma rezultatele au aparut si Oana Radu a reusit sa ajunga la silueta mult visata si mai mult decat atat aceasta este din ce in ce mai sexy si e tare mandra de aspectul ei fizic.

La ce dieta minune a recurs Oana Radu, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities"?

In urma cu sapte ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca foarte mult, mai exact de la 121 de kilograme aceasta a ajuns la 57 de kilograme. Insa din pacate, artista nu a reusit sa isi mentina apoi silueta obtinuta si a reajuns peste cativa ani la 104 kilograme, dupa ce incepuse sa nu mai manance alimente sanatoase pentru organism.

Citeste si: Oana Radu, probleme de sănătate! Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" va ajunge pe masa de operație

Citeste si: Oana Radu, la un pas de a fi PĂRĂSITĂ de soț pentru că mânca pe ascuns, în baie: "Am stat în sufragerie și am plâns"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cel care i-a fost alaturi de aceasta data si a ajutat-o enorm sa slabeasca din nou a fost nimeni altul decat sotul ei, Catalin, care este de profesie instructor de fitness si nutritionist. Oana Radu s-a ambitionat si mai mult si a reusit acum sa slabeasca 30 de kilograme intr-un timp record, de aproape doua luni de zile. Iar apoi in alte trei luni a mai slabit inca 20 de kilograme.

Desi multa lume a banuit-o de faptul ca ar fi recurs la o operatie de micsorare a stomacului, vedeta a precizat de nenumarate ori ca nu este adevarat, ci doar a urmat o dieta stricta, a adoptat un stil de viata sanatos si a facut mult sport.

"Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV.

Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:
1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.
2. Fără pic de mâncare după ora 18:00.
E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.
4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.
5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez", a marturisit Oana Radu.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.