Oana Radu, imagini din noua casă după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Cătălin Dobrescu! Artista a renunțat și la verighetă

Author: Diana Ghita

Cum arată casa Oanei Radu

Sursa: Instagram

Oana Radu este o celebră cântăreață din România, despre care se vehiculează că nu mai este într-o relație cu partenerul ei, care îi era și manager.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au cununat civil în anul 2020, formând un frumos cuplu. Însă, nu de mult timp, cei doi au dat de înțeles că s-a produs o ruptură în relația lor.

Care este situația dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu 

În perioada recentă s-a tot zvonit că Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-ar fi despărțit. Deși acest lucru nu este o certitudine, cei doi au oferit câteva indicii, în mediul online.

Unul dintre detaliile care dau de bănuit ar consta în faptul că bărbatul nu mai figurează ca manager al artistei. Acest titlu apărea în descrierea de pe profilul lui de Instagram.

De asemenea, Oana Radu a șters toate fotografiile în care apărea alături de Cătălin Dobrescu. Ba mai mult, aceasta a renunțat și la verighetă, după cum se poate remarca în mai multe postări de pe pagina ei de Instagram.

Spre exemplu, acest lucru poate fi observat într-un videoclip postat recent de către cântăreață. Pe lângă faptul că îi lipsește inelul, aceasta a scris și un mesaj cu o puternică semnificație, în descrierea clipului.

„E o onoare să fiu cu mine! Cei care vă spun că sunteți prea mult, trebuie să lăsați să caute mai puțin în altă parte! Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!”, a fost mesajul transmis de Oana Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Citește și: “E ireal” Oana Radu, reacție fără precedent după mesajul postat de Dana Roba despre Beni

Cum arată noua casă a Oanei Radu

  Aceste indicii au stârnit curiozitatea fanilor, care au pus cap la cap gesturile celor doi. O urmăritoare i-a scris artistei un comentariu prin care i-a transmis că este evident ce se întâmplă între ea și Cătălin.

Ba mai mult, fana a încercat să o încurajeze pe vedetă, spunându-i că această întâmplare este doar un mare pas înainte.

„Nu mai ai nicio poză cu soțul tău, ai zis că treci printr-o perioadă grea, plus că în descrierea de la profil, la manager nu mai este trecut Cătălin. Sper să mă înșel și dacă nu, viața merge înainte, dragă Oana!

Ești sănătoasă, frumoasă și fiecare șut în fund este un pas înainte. Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât putem duce!”, a comentat o urmăritoare la una dintre postările Oanei Radu.

Deși trece printr-o perioadă dificilă, cântăreața nu își neglijează viața personală. Aceasta s-a mutat într-o casă nouă, iar acum se ocupă de ultimele detalii, decorând-o după bunul plac. În acest sens, Oana a postat un InstaStory cu plantele exotice pe care le-a cumpărat pentru terasă, fiind foarte încântată.

Citește și: Oana Radu l-a prins cu minciuna pe sotul ei! Cantareata il are invitat pe partenerul de viata, la “Detectorul de minciuni”, emisiune care poate fi vizionata pe canalul de YouTube theXclusive

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.