Oana Radu, implicată într-un scandal monstru. Artista este acuzată că a dat țeapă la o nuntă. Ce spune vedeta despre tot ce s-a întâmplat

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 feb 2023, 11:35

Frumoasa artistă a reacționat după scandalul cu Puiu Bucătaru și mirele căruia i-ar fi dat țeapă. Oana Radu a dezvăluit că a fost amenințată și că i s-a adus defăimarea cu acest subiect. Vedeta va da în judecată formația.

Mare scandal în showbizul românesc, Oana Radu este acuzată că a dat țeapă la o nuntă. Artista a oferit prima reacție după tot ce s-a întâmplat și susține că nu mai vrea să cânte cu Puiu Bucătaru și formația lui, după ce artistul i-a dat ei țeapă la un eveniment important. 

Oana Radu a anunțat că îl va da în judecată pe Puiu Bucătaru și formația lui

Oana Radu a fost nevoită să sune mirii și să-i anunțe că nu va lua parte la eveniment, după ce nu a vrut să mai urce pe scenă alături de Puiu Bucătaru. Aceasta a dezvăluit că a fost înjurată și amenințată de artist.

”Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani n-a fost vorba.

Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit. Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu tine pentru că făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau”,
a spus Oana Radu la un post Tv.

Citeste si: Oana Radu l-a prins cu minciuna pe sotul ei! Cantareata il are invitat pe partenerul de viata, la “Detectorul de minciuni”, emisiune care poate fi vizionata pe canalul de YouTube theXclusive

De asemenea, artista a precizat atunci că va da avansul mirilor înapoi, însă nu se va prezenta la eveniment, astfel, Puiu Bucătaru a început să îi vorbească foarte urât și să îi spună că o va face de râs la orice eveniment pentru toate cele întâmplate. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Îți dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs.

Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări și pentru defăimarea care are loc la televizor”, a mai zis ea.

Artista nu vrea ca imaginea ei să aibă de suferit după acest eveniment, astfel va merge în instanță, căci a fost denigrată și amenințată.

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.