Oana Radu, mega petrecere după divorțul de Cătălin Dobrescu: ”O s-o fac cu mare fast anul ăsta” Cum va sărbători artista împlinirea vârstei de 30 de ani

Author: Diana Bostan

Oana Radu, pregătiri pentru celebrarea vârstei de 30 de ani

Sursa: Instagram- Eu sunt Oana Radu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au anunțat că vor divorța. Chiar și așa, artista nu pare să sufere prea mult și pregătește o mega petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani.

Artista Oana Radu va schimba prefixul. Cântăreața va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani pe data de 7 decembrie, iar petrecerea va fi una spectaculoasă.

Oana Radu împlinește vârsta de 30 de ani

Există viață și după divorț. Asta pare să sugereze Oana Radu care se pregătește de o mega petrecere cu ocazia zilei sale de naștere.Cântăreața și-a anunțat fanii că este bine și că este ocupată cu pregătirile pentru petrecerea de ziua sa.

Oana Radu a ales o locație cu totul specială, iar meniul va fi unul cu totul spectaculos.

Citește și: ”Am iubit-o și o voi iubi în continuare” Cătălin Dobrescu, dezvăluiri despre divorțul de Oana Radu. Ce spune acesta despre imaginile postate cu artista dinainte ca ea să slăbească

Vedeta și-a anunțat urmăritorii că va schimba prefixul, însă acest lucru nu o îngrijorează, artista simțindu-se ca la 20 de ani.

Deși trece printr-un divorț, Oana Radu nu se lasă afectată și-și ocupă timpul cu diferite activități sau este prezentă la evenimente, acolo unde își încântă fanii cu vocea sa.

”Eu sunt bine, sunt acasă și mă pregătesc să plec către un loc foarte drăguț, unde eu îmi voi sărbători ziua de naștere. Pentru că anul ăsta o s-o fac cu mare, mare fast fiindcă împlinesc o vârstă.

Nu vă spun nimic, doar schimb prefixul oameni buni. Chiar și așa, mintea mea a rămas cu ani în urmă, nu s-a maturizat, dar nu contează, sperăm că urmează această maturizare”, a spus Oana Radu, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Artista a ales o locație și un meniu special pentru petrecerea de ziua ei

Oana Radu și-a rezervat toată ziua pentru a vizita locația și pentru a degusta meniul de ziua ei. Artista s-a ocupat personal de ultimele detalii, dorindu-și ca totul să iasă perfect și invitații să se simtă bine.

Artista a optat pentru aranjamente florale în nuanțe de verde și cu trandafiri albi. Dat fiind faptul că Ziua Națională a României a fost pe data de 1 decembrie, Oana Radu a ales și un bar tradițional românesc pentru invitați.

În loc de dulciuri, invitații se vor putea delecta cu șorici, murături, ceapă, șuncă, diferite sortimente de brânzeturi, dar și cu țuică fiartă. Invitații se vor putea bucura și de fructe de mare, făcute live de către un chef bucătar, pe plită încinsă. 

Citește și: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Radu de Cătălin Dobrescu: „Chestia asta m-a dărâmat”

Oana Radu a mărturisit faptul că nu a mâncat niciodată șorici, iar deși are extrem de multă grijă de corpul său, artista va gusta din toate: ”Iertați-mă, dar este ziua mea și voi gusta din toate. Cine vine la ziua mea va gusta din toate bunătățile astea ”, a dezvăluit Oana Radu.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut anunțul despărțirii, la trei ani de la căsătorie. Eu cu Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumesc!" , a scris Oana Radu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?