Oana Radu, probleme de sănătate din cauza dietei prin înfometare: "Nu am avut un om care să mă îndrume"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 apr 2021, 12:07
Cu ce probleme de sănătate s-a ales Oana Radu din cauza dietei prin înfometare?
Sursa: Facebook

Oana Radu are probleme de sănătate după ce a ținut o dietă restrictivă care a ajutat-o să slăbească un număr record de kilograme.

Oana Radu s-a transformat total, aceasta a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus. Artista a reușit să scape de kilogramele în plus, iar acum are o siluetă de invidiat. Deși este extrem de fericită pentru că a reușit să obțină rezultatele mult visate, cântăreața recunoaște că a plătit un preț destul de mare din cauza faptului că în trecut s-a înfometat pentru a slăbi.

Citeste si: Oana Radu, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a spus totul despre dieta minune care a ajutat-o sa slabeasca!

Cu ce probleme de sănătate s-a ales Oana Radu

Oana Radu și-a dorit enorm de mult să slăbească. Prima dată, artista a reușit să dea jos 60 de kilograme cu o dietă prin care s-a înfometat.

Din cauza dietei respective, Oana Radu s-a ales cu probleme de sănătate. Din cauza regimului, artista a făcut pietre la fiere, iar pielea ei a căpătat un aspect neplăcut.

Artista a declarat că trebuie să-și facă operația de reconstrucție a bustului după ce a slăbit, formele sale lăsându-se. Iar asta nu e singura problemă rezultată după ce a dat jos kilogramele în plus.

Citeste si: Oana Radu, probleme de sănătate! Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" va ajunge pe masa de operație

"Ceea ce urmează să fac sunt lucruri urgente (n.r.- reconstrucția bustului) și care chiar necesită schimbări. Eu am slăbit de două ori. Prima dată am slăbit 60 de kilograme, iar a doua oară în jur de 50 de kilograme. Prima dată pentru că nu am avut lângă mine un om care să mă îndrume, m-am înfometat, dar înfometare cu o dietă numai cu carne, că știm dieta de la care am făcut și pietre la fiere și pielea mea nu arată foarte bine.",

 a spus Oana Radu la o emisiune tv. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A doua oară a fost cu noroc. Oana Radu l-a cunoscut pe Cătălin Dobescu, de profesie nutriționist, care între timp i-a devenit și soț și care a îndrumat-o că slăbească sănătos. Astfel, artista a reușit să mai „topească” alte 50 de kilograme cu o dietă care presupune alimentație sănătoasă și sport. 

"A doua oară am avut norocul am avut norocul să-l cunosc pe Cătălin Dobrescu. A tras de mine ca de o locomotivă, pentru că eu sunt un om foarte dificil. Mi-a schimbat totalmente stilul de viață",  a adăugat Oana Radu.

Oana Radu, pe punctul de a se despărți de iubitul ei

Oana Radu le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube cum a fost la un pas de a-și pierde soțul.

Citeste si: Oana Radu, mămică pentru prima dată? Cum s-a dat de gol artista: ”Particip gravidă”

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece.

A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească(...)

Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a declarat Oana Radu.