Oana Radu, provocare pentru Calina Dumitrescu la theXclusive

Autor: Oana Picerea

Oana Radu, una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, va fi, incepand de saptamana aceasta, gazda emisiunii "Detectorul de minciuni", difuzata, in fiecare joi, pe canalul de YouTube theXclusive.

Frumoasa artista va provoca vedetele care vor ajunge la "Detectorul de minciuni" sa isi spuna si cele mai ascunse secrete. In editia de joi, 5 noiembrie, o va avea ca invitata pe Calina Dumitrescu, una dintre cele mai interesante concurente din sezonul trecut al showului "Bravo, ai stil! Celebrities". Supusa detectorului de minciuni, tanara si-a facut cunoscute si cele mai neasteptate dorinte.  

Citeste si: Cât de mult a slăbit Oana Radu! Reacția soțului ei după ce a ajuns la o siluetă de invidiat: "Așteptam momentul ăsta de când..."

Aparitie cuceritoare, Calina  a marturisit faptul ca ii place sa <invarta barbatii pe degete>. Intrebata de Oana Radu cine este cel alaturi de care si-ar dori sa petreaca o noapte pasionala, aceasta a oferit un raspuns naucitor.

"Cred ca Victor Slav!", a spus aceasta zambind.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati secretele pe care Oana Radu le va <smulge> de la Calina Dumitrescu sub atenta <monitorizare> a detectorului de minciuni, joi, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusiv.

Citeste si: Oana Radu, victima violenței fizice! Mărturii cutremurătoare ale artistei: "Am stat acolo, n-am facut nimic!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.