Oana Radu și Cătălin Dobrescu: s-au despărțit! E oficial: „Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 nov 2023, 14:59

Oana Radu

Sursa: https://www.facebook.com/eusuntoanaradu

Cunoscuta cântăreața Oana Radu a anunțat că ea și soțul ei, Cătălin, s-au despărțit.

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, care au sărbătorit anul acesta trei ani de căsătorie, par să fi luat decizia dureroasă de a se despărți. Artista a făcut anunțul în mod oficial pe pagina sa de Instagram, printr-un mesaj emoționant adresat fanilor și prietenilor.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu căsătoriți timp de trei ani

Artista și soțul ei au fost protagoniștii unei povești de dragoste care, la prima vedere, părea să reziste la orice.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2020, după ce au fost prieteni apropiați. La acea vreme, artista vorbea deschis despre fericirea pe care partenerul ei i-o aduce și despre cât de puternic era cuplul lor.

Oana Radu a făcut anunțul legat de mariajul ei

Cu toate acestea, recent, Oana Radu a decis să împărtășească o veste tulburătoare cu fanii săi. Prin intermediul unei postări pe Instagram, artista a dezvăluit că ea și Cătălin Dobrescu au hotărât să-și urmeze drumuri separate.

Mesajul transmis a fost plin de emoție și respect pentru cei care i-au fost alături.

Citește și: Oana Radu, imagini din noua casă după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Cătălin Dobrescu! Artista a renunțat și la verighetă

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori.

Eu cu Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumesc!",
a scris Oana Radu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Drama prin care a trecut Oana Radu

Oana Radu, cunoscută și pentru drama trăită după moartea fostului ei iubit, Mihai Alin, a găsit sprijin și fericire în relația cu Cătălin Dobrescu. Cu toate acestea, se pare că viața le-a pus în față un alt obstacol pe care nu au reușit să-l depășească împreună.

Artista a fost activă pe platformele de socializare, ținându-și fanii la curent cu evenimentele din viața ei. Observatorii atenți au remarcat absența soțului ei din postările recente, iar Oana Radu a decis să abordeze subiectul într-un mod sincer și deschis.

În ciuda momentului dificil prin care trec, Oana Radu a solicitat respect pentru decizia lor și intimitatea pe care o traversează.

A precizat că, momentan, nu se simte pregătită să discute în detaliu despre despărțirea lor, dar promite că, în viitor, va oferi mai multe detalii.

Deși în prezent Oana Radu și Cătălin Dobrescu urmează drumuri separate, viitorul lor rămâne incert. Fanii și prietenii își exprimă susținerea și încurajarea în comentarii, iar artista pare să aprecieze susținerea primită. Cu timpul, se așteaptă să vorbească mai deschis despre experiența lor și modul în care au ales să meargă înainte, în speranța că vor inspira sau ajuta pe cei care trec prin situații similare.

Citește și: Cântăreața Lora a avut de suferit din cauza unor persoane rău intenționate: „Multe vipere au încercat să-mi distrugă viața”. Ce a pățit artista

Despărțirile nu sunt niciodată ușoare, iar Oana Radu și Cătălin Dobrescu se confruntă cu provocările acestui moment sensibil al vieții lor. Fanii rămân cu inima strânsă și cu speranța că ambii vor găsi fericirea și împlinirea în drumurile lor separate.