Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica ei: „Am venit valvârtej la București după niște episoade de vomă”. Ce s-a întâmplat cu micuța Isa

Autor: Diana Bostan

Oana Roman a ajuns cu Isa la spital.

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman a mers la spital cu fiica ei, Isa, după ce aceasta a fost zgâriată de o pisică. Deși nu părea nimic grav, câteva ore mai târziu fiica Oanei Roman a început să se simtă rău.

Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram faptul că a ajuns de urgență la spital cu fiica ei, Isa, după ce aceasta a fost zgâriată de o pisică și a prezentat ulterior episoade de vomă.

Citește și: „Am trăit într-o stare permanentă de stres”. Oana Roman, dezvăluiri din mariajul cu Marius Elisei. Ce crede vedeta despre singurătate

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei

Într-o postare pe Instastory, Oana Roman a transmis că a adus-o pe Isa la un spital din București pentru a primi îngrijiri medicale într-un mediu familiar, unde Isa se simte confortabil de când s-a născut.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase la trei luni de la moartea mamei sale. Cum se simte vedeta în lipsa celei care i-a dat viață: „Dorul doare fizic”

Deși părea că se simte bine, starea Isabelei s-a înrăutățit ulterior, ceea ce a determinat-o pe Oana Roman să ia măsuri rapide.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

”Până la urmă am ajuns la spital. Am venit valvârtej la București după niște episoade de vomă. Am venit aici unde ea se simte confortabil de când s-a născut și este într-un mediu familiar.”, a spus Oana Roman, într-un videoclip postat în secțiunea Instastory.

Fiica Oanei Roman a fost zgâriată de o pisică

Vedeta a dezvăluit că în timpul unei plimbări, Isa a fost zgâriată de o pisică.

În ciuda incidentului, Isa a avut o reacție surprinzător de calmă și matură. Oana a povestit că fiica ei nu s-a supărat, nu a țipat și nu s-a speriat.

Citește și: „Cât de eșuați suntem ca țară?” Oana Roman, reacție nervoasă în mediul online după ultima decizie a guvernanților. Ce a scos-o din minți pe vedetă

În schimb, Isa a venit liniștită la mama ei și i-a cerut să îi dezinfecteze zgârietura, spunându-i simplu: "Mami, dă-mi cu betadină că m-a zgâriat pisica." 

Vedeta a menționat faptul că pisica avea air tag, semn că are și un stăpân.

„A zgâriat-o o pisică isterică. Nu s-a supărat, nu a țipat, nu s-a speriat. Pisica avea și air tag, deci are stăpân.”, a mai spus Oana Roman. 

Fanii Oanei au apreciat transparența și curajul acesteia de a împărtăși momentele dificile prin care trece familia ei, oferind sprijin și urări de bine pentru Isa. 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!