Oana Roman a ajuns din nou la spital: „Isa m-a ținut de mâna și m-a încurajat”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2024, 17:23

Oana Roman a ajuns la spital

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman a ajuns din nou la spital, în cursul zilei de azi, după ce ieri a fost nevoită să o ducă pe fiica sa, Isa, pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost zgâriată de o pisică.

Oana Roman este extrem de deschisă cu urmăritorii săi, motiv pentru care împărtășește cu aceștia atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin bune. De această dată, Oana Roman a mers la ORL cu Isa, dar și pentru un consult de rutină.

Citește și: Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica ei: „Am venit valvârtej la București după niște episoade de vomă”. Ce s-a întâmplat cu micuța Isa

Vedeta a ajuns din nou la spital

Într-un InstaStory recent, Oana Roman a explicat că ziua de astăzi a fost din nou marcată de vizite la spital. Vedeta și-a dus fiica la ORL pentru a vedea cum stă cu otita, dar și pentru un consult de rutină. Oana Roman a dezvăluit faptul că în ultima perioadă a avut picioarele extrem de umflate și tensiunea ușor mărită.

Citește și: Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Marius Elisei fiicei sale. Fosta soție, Oana Roman, i-a deschis proces

Problemele de sănătate ale Oanei Roman au necesitat investigații amănunțite, inclusiv analize de sânge și urină, precum și monitorizarea tensiunii arteriale cu ajutorul unui holter. Vedeta a dezvăluit că a fost supusă unor teste pentru a identifica cauzele umflăturii picioarelor și pentru a gestiona tensiunea ușor mărită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

"Tot pe drumuri la spital și azi.

Mergem să vedem un specialist ORL pentru a vedea cum stă Isa cu otita ei. Acum mă caut și eu de una alta. Pentru că mi se umflaseră picioarele am fost la un consult și eu. Am tensiunea ușor mărită și am de făcut investigații. Analize de sânge, urină și un holter pentru a monitoriza tensiunea. Le fac pe toate azi," a spus vedeta, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Oana Roman a fost încurajată de fiica ei

În timpul consultului, Oana a fost însoțită și încurajată de fiica sa, Isa, care a fost alături de ea în momentele dificile. "Am stat cuminte la recoltat de analize și Isa m-a ținut de mână și m-a încurajat ea pe mine," a povestit Oana Roman, evidențiind sprijinul emoțional oferit de micuța sa.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase la trei luni de la moartea mamei sale. Cum se simte vedeta în lipsa celei care i-a dat viață: „Dorul doare fizic”

În urmă cu doar o zi, fiica Oanei Roman a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost zgâriată de o pisică. Deși nu părea a fi nimic grav, Isa a acuzat stări de vomă, motiv pentru care Oana Roman a dus-o de urgență la spital pentru investigații. Cu toate acestea, vedeta și-a anunțat fanii că Isa se simte mai bine și că nu a fost nimic grav.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!