Oana Roman a cerut ajutorul fanilor de pe internet: ,,Prietenul meu bun''. Ce anunț a făcut aceasta

Author: Diana Ghita

Oana Roman cere ajutorul internauților

Sursa: Instagram

Oana Roman a apelat la bunăvoința urmăritorilor ei din mediul online. Aceasta le-a cerut ajutorul în legătură cu un apropiat de al ei.

Oana Roman este o cunoscută vedetă și realizatoare TV din țara noastră.

Citește și: Oana Roman, dezamăgită de fostul soț „Tatăl ei a ales să nu vină” Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei în prima zi de școală

Ce le-a cerut Oana Roman fanilor de pe internet

Oana Roman este o persoană publică foarte îndrăgită de către oameni, din acest motiv, vedeta a acumulat o bază solidă de fani pe rețelele de socializare, unde este foarte activă.

De asemenea, ea nu uită să își țină urmăritorii informați în legătură cu detalii din viața ei și nici nu ezită să le solicite ajutorul atunci când situația o cere.

Ieri, Oana Roman a apelat la bunăvoința internauților într-o situație în care este implicat un prieten apropiat de al ei, un talentat muzician. Vedeta a distribuit pe pagina ei personală de Instagram, în secțiunea de InstaStory, un mesaj în care le-a transmis fanilor faptul că apropiatul ei are nevoie de o protagonistă pentru filmările clipului unei piese pe care urmează să o lanseze.

Realizatoarea TV a oferit și câteva criterii după care se ghidează prietenul ei în căutarea actriței. De asemenea, ea a oferit și detalii referitoare la casting, dar și despre locația și ziua în care vor avea loc filmările videoclipului muzical.

Citește și: Oana Roman, momente neplăcute la Cannes „Ceva rău de tot” Ce s-a întâmplat cu vedeta pe plajă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Oana Roman a trecut prin clipe emoționante, alături de fiica ei

Pe lângă carieră, Oana Roman este și mamă cu normă întreagă. Aceasta are o fetiță, pe nume Isa, care ieri a trecut în clasa a III-a. Acest moment a fost unul emoționant atât pentru micuță, cât și pentru mama ei, întrucât, anul acesta, a început orele la o școală nouă.

Isa a fost transferată la o școală unde programa se bazează pe mai multe activități practice, iar clasele sunt formate dintr-un număr restrâns de elevi.

Vedeta i-a fost alături fetiței la festivitatea de deschidere a noului an școlar și nu a ezitat să îl împărtășească urmăritorilor de pe Instagram.

„Poza tradițională din prima zi de școală a anului nou.

Azi începe un nou drum, într-o școală nouă. Doamne ajută! Și evident că e mega trafic. Venim, dar nu ne-am imaginat că va fi atât de aglomerat. Prima zi de școală clasa a 3-a la noua școală. Un nou început pentru Isa, un sistem de învățământ diferit, în sensul bun. Mai puțini copii în clasă și mai multe activități și laboratoare", a scris Oana Roman pe contul său de Instagram, lângă o poză în care este alături de fiica ei.

Citește și: Oana Roman, vacanță de vis alături de fiica sa! Unde au plecat cele două

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.