Oana Roman a fost pusă la zid „Niște nebune, bolnave psihic” Ce s-a întâmplat cu vedeta seara trecută

Author: Diana Bostan

Oana Roman

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman a fost mereu în atenția publicului, iar de multe ori a fost criticată pentru felul în care se îmbracă sau pentru kilogramele în plus. De această dată, vedeta a fost scoasă din minți de comentariile unor persoane, în urma unei afirmații făcute de aceasta.

Seara trecută, Oana Roman s-a plâns pe Instastory de faptul că a fost nevoită să facă curat în toată casă de una singura, după ce a rămas fără firma de curățenie. Această postare a stârnit un val de reacții negative.

Oana Roman a rămas fără firma de curățenie

Vedeta s-a întors din vacanță și a mărturisit că nu poate să doarmă până nu se ocupă de curățenie.

Dacă până acum de asta se ocupa o firmă specializată în curățenie, acum Oana Roman a fost nevoită să se descurce singură.

Citește și: „Am aprins lumânări” Ce face Oana Roman în timp ce Mioara Roman se află într-o stare șubredă de sănătate

„După cinci ore de condus am ajuns acasă și e dezastru. De când am ajuns fac curat, spăl, frec, dau cu aspiratorul, cu mopul.

Firmă la curățenie nu mai am și doamna Elena este plecată în vacanță. Și eu nu pot să dorm dacă nu e curat”
, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman, criticată de fani pentru cum se comportă cu fetița „Tu găteai când erai de vârsta Isei?”. Vedeta a surprins pe toată lumea cu răspunsul ei

Acest lucru a stârnit un val de comentarii și reacții negative din partea unor doamne. Acestea s-au plâns de faptul că Oana Roman primea gratis acele servicii, iar acum se plânge de firma respectivă.

Șatena a ținut să lămurească situația cu firma de curățenie

„Am început să primesc zeci de mesaje cu întrebarea „ce s-a întâmplat”. S-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic care s-au apucat să trimită mesaje celor de la firma de curățenie, spunându-le că dau în ei și că mi-au făcut curățenie pe gratis”, a spus Oana Roman.

Citește și: „A înghițit ceva sau s-a zgâriat cu ceva” Oana Roman, de urgență la medic. Cu ce problemă se confruntă vedeta

Aceasta a ținut să precizeze că nu face reclamă pe gratis și că nu a mai apelat la firma respectivă pentru că nu mai există, cauza fiind lipsa unui personal de încredere.

Citește și: „Să nu îți fie frică” Oana Roman, mesaj cu subînțeles pe o rețea socială. Ce fotografii postează aceasta după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman a lăsat să se înțeleagă faptul că anumite obiecte i-ar fi dispărut din casă în urma curățeniei făcute de echipa respectivă, însă nu are camere pentru a dovedi acest lucru.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.