Oana Roman a răbufnit pe Instagram! ,,Sunt atacată''. Vedeta nu mai suportă răutatea răspândită în mediul online

Author: Diana Ghita

Oana Roman este revoltată

Sursa: Instagram

Recent, Oana Roman a postat un story, pe Instagram, unde aduce critici dure celor care împrăștie hate pe internet.

Oana Roman este o prezență foarte cunoscută în România, fiind o celebră realizatoare TV și o persoană publică foarte activă.

Citește și: Scrisoarea pe care Petre Roman i-a trimis-o fiicei sale, Oana Roman: “Mă doare mult și continuu” Adevărul despre relația tată-fiică dintre cei doi

Oana Roman, despre hate-ul puternic răspândit în România

Oana Roman este o vedetă foarte apreciată de către oameni, dovada fiind comunitatea impresionantă pe care a reușit să o strângă pe platforma Instagram.

Acolo, aceasta își ține fanii permanent conectați cu viața ei de zi cu zi, cu care, împărtășește, de asemenea, și diverse opinii despre multiple subiecte.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când Oana Roman a postat, pe InstaStory, niște videoclipuri în care se poate observa atitudinea ei revoltată vizavi de un subiect foarte controversat în zilele noastre. Aceasta a vorbit despre hate, fenomen foarte viralizat în societatea din țara noastră.

,,Mi se pare că nivelul de hate la care s-a ajuns în România depășește orice imaginație.'',  a spus Oana Roman.

Vedeta a dezvoltat acest subiect, trăgând un semnal de alarmă cu privire la faptul că sunt din ce în ce mai multe persoane care creează astfel de conținut prin care promovează răutatea față de alți oameni. 

,,Mi se pare îngrijorător faptul că niște oameni creează conținut în online exclusiv cu acest lucru, adică apar cu postări în online în care nu fac decât un singur lucru, acela

de a comenta, înjura, arăta cu degetul și a judeca pe alții. Acest hate continuu și fără oprire mi se pare foarte periculos.'',  a observat Oana.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Am făcut o crimă” Oana Roman, mărturisire șocantă pe internet! Nimeni nu se aștepta la ceea ce a povestit

Oana Roman îi critică aspru pe cei ce se ocupă constant cu umilirea altora

Atitudinea femeii față de acest fenomen nu este exagerată, căci, conform spuselor ei, ea nu critică persoanele care aduc în vedere anumite aspecte greșite, ci pe cei care duc la extrem respectivele acțiuni.

,,Este ok să nu fi de acord cu cineva, este ok ca la un moment dat să scoți în evidență faptul că unul sau altul a greșit cu un lucru(...)

pot să înțeleg, e normal, dar să ai asta ca unică preocupare mie, cumva, îmi dă cu virgulă.'', a explicat vedeta pe pagina ei de Instagram.

De asemenea, ea este de părere că:,, Trebuie să ai și un discurs care să fie un pic constructiv, nu numai să-i înjuri pe alții''.

În încheiere, Oana Roman a mărturisit că, de când a devenit o persoană publică, și ea, are parte de un hate continuu.

Însă, nu mai pune la suflet răutățile îndreptate către ea, deoarece i se par nefondate și superficiale, criticile fiind îndreptate către aspectul ei fizic, ci nu către calitatea ei de om.

,,Eu nu mă plâng de hate, pentru că, într-un fel, cantitatea de hate pe care eu o încasez de 30 de ani încoace este incomensurabilă și m-am obișnuit cu ea. Din fericire, eu sunt atacată pentru niște lucruri absolut nesemnificative în viața unui om.

Sunt atacată pentru faptul că sunt grasă, că mă îmbrac prost,(...) nu există lucruri majore, fundamentale. Nu mi-e rușine cu nimic din ce am făcut în viața asta.'',  a adăugat Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, momente neplăcute la Cannes „Ceva rău de tot” Ce s-a întâmplat cu vedeta pe plajă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.