Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare! ”V-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.”

Autor: O.P.

Oana Roman a anunțat recent că se desparte de Marius Elisei, însă această decizie nu a băgat-o pe vedetă în depresie, ci chiar a făcut-o să renască.

Oana se simte mai încrezătoare ca niciodată și arată mai bine ca niciodată! Ea și-a făcut curaj și a postat o fotografie în halat de baie, pe Instagram. Fanii au sărit imediat să o atace.

Citeste si: S-a aflat acum! De ce s-a desparit Oana Roman de Marius Elisei: ce facea Marius de un an de zile

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare!

Mulți dintre cei care o urmăresc pe Oana pe rețelele de socializare au ales să o ctririce pentru fotografia postată. Vedeta nu a întârziat să vină cu un răspuns foarte dur, semn că a fost afectată de toate comentariile negative.

”Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.

V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții.

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă.

Am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apoi vă supărați că vă raspund și nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu Alegeți să fiți negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si: Cine e femeia care a despartit-o pe Oana Roman de sot? Marius Elisei era infidel de multa vreme

Citeste si: Oana Roman a pozat cu sanii la vedere dupa despartirea de Marius Elisei! Imagini incendiare

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.