Oana Roman a recunoscut! Ce intervenții estetice are vedeta?

Author: Laura Macovei
Actualizat: 27 sep 2023, 12:52

Oana Roman a recunoscut! Ce intervenții estetice are vedeta?

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman a primit multe comentarii de-a lungul timpului în care lumea o acuză că are diferite intervenții la nivelul feței: fie de natură estetică, fie minore, precum gene false, extensii și multe altele.

Oana Roman  a vorbit despre fizicul ei și ce anume a făcut pentru a arăta atât de bine. Unii dintre urmăritori o acuză pe aceasta că ar avea gene false, lentile de contact și extensii. Ce spune Oana Roman în apărarea ei?

Vedeta postează constant fotografii în care se mândrește cu fizicul ei de invidiat, însă comentariile răutăcioase nu încetează să apară. 

Ce intervenții estetice are Oana Roman?

În unele comentarii, internauții o acuză pe vedetă că ar avea lentile de contact verzi, gene false și extensii sau chiar acid în buze. 

„Și probabil o să ne spui că părul este natural al tău..și nici lentile de contact verzi nu ai..”, spun aceștia.

Citește și: Oana Roman a răbufnit pe Instagram! ,,Sunt atacată''. Vedeta nu mai suportă răutatea răspândită în mediul online

Vedeta a ținut însă să răspundă și să mărturisească faptul că totul este 100% natural: fără gene, unghii sau extensii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Totul e 100% natural. Și păr, și ochi. Fără extensii, fără gene false, fără buze cu acid, fără unghii false, fără silicoane.

Am un păr extraordinar de frumos, natural, nu am extensii, pentru că fac tratament. Iar legat de ochii mei, culoarea lor se mai schimbă în funcție de lumină. Dar nu, nu am lentile”, a spus vedeta pe pagina sa de Instagram, într-un story.

Cât de mult a slăbit Oana Roman

După un lung proces de slăbire, în care au fost implicate diete și diferite proceduri, Oana Roman se simte extrem de bine în pielea ei. 

Vedeta le-a arătat fanilor tot procesul său prin doar două poze: before (înainte de a slăbi) și after (după slăbire).

Citește și: Oana Roman, emoționată pentru fiica ei! „Doamne, cât mă bucur că i-a plăcut și a fost încântată” Cum a decurs prima zi de școală pentru Isa

Vedeta a postat o fotografie de dinainte să slăbească și una de când a slăbit, iar diferențele sunt mari.

Oana Roman arată foarte bine! 

Cu toate acestea,  Oana Roman   susține că procesul a fost unul lung, cu multe proceduri și o dietă destul de strictă.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.