Oana Roman a trecut prin momente cumplite în vacanță. Vedeta a fost operată de urgență! Care este starea ei de sănătate

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 23 iul 2022, 22:20
Oana Roman, operată de urgență in Egipt
Sursa: Instagram

Oana Roman a trecut prin momente dificile în Egipt, acolo unde își petrece vacanța. Vedeta a suferit o accidentare gravă și a fost operată de urgență.

Oana Roman s-a accidentat grav în vacanța pe care o petrece în Egipt și a avut nevoie de îngrijire medicală de urgență.

Oana Roman, operată de urgență în Egipt

Vedeta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare experiența neplăcută prin care a trecut în această vacanță exclusivistă pe care o petrece în Egipt. Aceasta s-a accidentat grav la picior și a fost operată de urgență.

”Azi am reușit sa ajung la doctor. Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaura în călcâi. A trebuit sa fiu cusută. 4 fire. Anestezia locala a durut grav dar am indurat. La hotel am găsit un doctor extrem de dragut care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat cand mergeți în vacanta sa va faceți asigurare medicala.

Nu costa mult și va scăpa de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”,
a scris Oana Roman pe Facebook.

Cât a plătit Oana Roman pentru un sejur de lux în Egipt?

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au plecat pentru câteva zile într-o vacanță în Egipt. Vedeta a precizat că pentru acest sejur a plătit 800 de euro de persoană, în acest preț fiind inclus și biletul de avion.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Depinde și de agenția prin care mergeți și de oferta pe care o au ei.

Toate camerele au vedere la mare, hotelul este mare și luxos, plaja este la cinci minute distanță și se poate face baie în mare. Mâncare este foarte ok, variată, iar noi urmează să mergem și în Safar, și cu barca”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a ținut să le transmită urmăritorilor ei că dacă vor să meargă în vacanță în Egipt, aceștea au nevoie de un test COVID-19 negativ, făcut cu 72 de ore înainte de a ajunge în aeroport.

Citeste si: Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Răspunsul vedetei: "Totul e suspendat în timp"

Oana Roman, aniversare în Egipt

Vedeta și-a dorit ca de ziua ei să plece în vacanță alături de Marius Elisei și de fiica lor, însă, fostul soț a refuzat invitația. Totuși, Oana Roman a plecat în Egipt, așa cum și-a propus, și a sărbătorit împlinirea vârstei de 45 de ani alături de Isabela, dar și de Vica Blochina și fiul ei, Edan.

Citeste si: Oana Roman, acuzată că și-a modificat pozele. Vedeta se apăra pe rețelele de socializare: ”Mintea lor creață...”