Oana Roman, acuzată că și-ar fi ''aruncat'' mama într-un azil de bătrâni! Cum răspunde vedeta acestor controverse: „S-au trezit apărând la televizor și bătând câmpii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 mar 2024, 17:37

Ce se vorbește în spațiul public despre Oana Roman și Mioara

Sursa: Instagram Oana Roman

De când Mioara Roman a murit, mulți oameni au i-au adus critici dure și nefondate fiicei sale pentru că a internat-o într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor.

De când Mioara Roman s-a stins din viață, aceste speculații s-au răspândit foarte rapid, iar Oana Roman a decis să iasă în față cu explicații și, astfel, să închidă gurile rele.

Oana Roman este hotărâtă să răspundă speculațiilor despre Mioara

Oana Roman a decis să povestească, de la cap la coadă, cum a fost, de fapt, situația cu mama ei, pentru a nu mai lăsa loc de controverse, în spațiul public, la adresa Mioarei.

Prin urmare, vedeta a decis să clarifice totul prin intermediul mai multor videoclipuri postate pe Instagram.

„Dragii mei, acum vreau să vorbesc despre un subiect foarte serios și foarte sensibil, în același timp. M-am gândit foarte mult zilele astea dacă este cazul să dezbat acest subiect și cred că e cazul, pentru că, pentru memoria mamei mele, trebuie să lămuresc niște lucruri, fără a intra în niciun fel de polemică sau controversă cu nimeni”,  a

început Oana.

Mai departe, în mesajul ei, aceasta a subliniat că își dorește „să se înceteze cu speculațiile, cu părerile din partea unor oameni total neaveniți,(...) care s-au trezit apărând la televizor și bătând câmpii, realmente, relativ la ceea ce s-a întâmplat cu mama în ultimii ani”.

Citește și: „Mi-au scris deja foarte mulți”. Oana Roman, revoltată după ce a cumpărat carne stricată. Vedeta a avut șocul vieții când a ajuns acasă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Oana Roman nu și-a neglijat mama înainte de a muri

În acest sens, Oana Roman a povestit că foarte multe persoane au declarat lucruri neadevărate, acuzând-o că și-a aruncat mama într-un azil înainte de a muri. Însă vedeta a explicat că situația Mioarei Roman se agravase atât de tare încât nu o mai putea ține acasă, căci avea maximă nevoie de îngrijiri din partea unor specialiști, așa că a dus-o pe mama ei într-un centru profesionist, ci nu într-un azil de stat, așa cum cred mulți.

„În urma investigaților pe care i le-am făcut, toți doctorii au spus că necesită îngrijiri multe și îngrijiri de specialitate, astfel încât a început să meargă, întâi, câte o lună într-un centru de îngrijiri specializate pentru vârstnici cu afecțiuni de diverse tipuri, după care, din păcate, a fost din ce în ce mai greu să o mai putem aduce acasă și în anul 2022 am ales cel mai bun centru de îngrijiri specializate pentru vârstnici din România și unul dintre cele mai performante din Europa”,  a

explicat vedeta.

Citește și: “Mama trimite mesaje sub diverse forme”. Ce semne a primit Oana Roman de la mama ei la câteva zile de la înmormântare. Vedeta a postat totul pe contul său de Instagram

Astfel, în continuarea mesajului ei, Oana a transmis ca, în discuțiile despre mama ei, să nu se mai aducă vorba de cuvântul „azil”, care este un termen foarte dur și a cărui semnificație nu are nicio legătură cu situația în care s-a aflat Mioara Roman.

„Din păcate, în România, există această meteahnă și o conotație peiorativă a cuvântului ”azil”. Și a fost folosit des, constant și abuziv acest cuvânt de oameni care nu știu nimic și care nu au dreptul să comenteze viața nimănui”,  a adăugat Oana Roman.