Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei! Vedeta îl acuză de neglijență față de copilul lor: „Eu sunt singura care se ocupă”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 28 sep 2023, 10:22

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei

Sursa: Facebook-Marius Elisei/Insta Oana Roman

Oana Roman aruncă săgeți către fostul soț, Marius Elisei. Recent, vedeta a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care îl acuză pe acesta de neglijența față de Isa, fetița lor.

Vedeta a postat mai multe insta-storyuri în care îi aduce grave acuzații fostului soț, alături de care are o fetiță, Isa. 

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman  a mărturisit că fostul soț nu ia parte la nicio activitate care ține de viața la școală a Isei, adică de educația ei. 

„Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu doamna învățătoare și cu doamna directoare.

Singură, evident. Pentru că eu sunt singura care merge la toate ședințele, care răspunde la toate mail-urile, care face toate plățile, care se ocupă de toate activitățile Isabelei, care o duce la școală, care o ia de la școală, zilnic, de luni și ani de zile. 

Dar e normal. Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă de lucrurile astea, dar o fac doar eu”, a

spus vedeta pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Marius Elisei s-a înșelat în privința noii lui iubite: ,,Am făcut o greșeală''. Ce detaliu a omis bărbatul

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am avut întâlnirea cu învățătoare Isei, Concluzia este că Isa este un copil perfect educat și integrat, un copil exemplu.

Am reușit să îi dau o educație aproape exemplară și nu spun eu asta, ci cei care o văd zi de zi. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu în fiecare zi”, a mai adăugat aceasta, după ședință.

Cine este noua iubită a lui Marius Elisei?

Se pare că fostul soț al Oanei Roman și-a refăcut viața alături de o tânără brunetă. Cine este aceasta?

Citește și: Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’

Deși susținea că vrea să își țină relația departe de ochii presei,  Marius Elisei  nu a mai avut răbdare și a vrut ca toată lumea să vadă cât de frumoasă este femeia care îl face fericit.

Marius Elisei susține că iubita lui este fizioterapeut, iar aceasta își desfășoară activitatea la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie. Frumoasa brunetă este mai mare decât iubitul ei, aceasta împlinind vârsta de 40 de ani în septembrie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.