Oana Roman, ADEVARUL despre pictorialul cu ea insarcinata care a iscat controverse: "Poza asta nu exista"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Proaspat devenita mamica, Oana Roman a declarat ca poza care a stranit reactii negative in presa nu a fost data publicitatii de ea.

In timp ce era insarcinata in luna a noua, Oana Roman a vrut sa realizeze o sedinta foto cu ea si sotul ei pentru ca fiica lor sa le poata admira cand va creste. In cadrul pictorialului s-au facut mai multe cadre, din care vedeta impreuna cu fotograful au ales doar cateva. Dupa ce clinetul, modelul, etc, alege pozele finale, restul brutului se sterge. Oana Roman nu isi explica, insa, cum a putut ajunge in presa o fotografie pentru care ea nu si-a dat acordul.

" E o poveste foarte lunga cu acest pictorial. Atunci cand au aparut, pe mine nici nu ma interesa sa dau explicatii. In acea sesiune foto s-au facut mai multe cadre, din care eu am ales cateva. Acea poza cu mine in picioare, nu face parte din acel shooting. Poza asta nu exista. Aceasta poza a aparut fara ca eu sa imi fi dorit aceasta poza. Eu am cazut de acord cu el ca acest cadru (cel cu ea tolanita pe pat) este ok pentru ca noua ni s-a parut ca nu e urata, e perfect pentru o

femeie insarcinata. Poza asta si aceea cu Marius sunt singurele care trebuiau sa ramana singurele fotografii din sedinta foto. De cealalta poza nu stiu nimic. Aceasta poza controversata a fost pur si simplu o proba pentru a ne decide cum incepe aceasta sedinta foto. Fotograful a avut bun simt ca nu a dat ziarul care a publicat aceasta poza in judecata. Deranjant este ca la aceasta poza au comentat multi barbati, dar si cateva femei, care habar nu au ce inseamna sa porti un copil in pantece timp de noua luni
", a declarat Oana Roman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.