Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Suntem o familie"

Author: Marina Ionescu
Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei.
Sursa: Instagram

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Marius Elisei, tatăl fetiței sale.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de curând, în mod amiabil, însă bărbatul este în continuare alături de fosta soție. Fiica li Petre Roman a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale. 

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi la trei luni după divorț

Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei! 

Recent, Oana Roman a fost în vacanță alături de fiica ei, Isabela, în Egipt, vacanță în care Marius nu a vrut să meargă. Cu toate acestea, fiica fostului premier al României Petre Roman se bucură de tot sprijinul fostului partener de viață.

Oana Roman a mărturisit că fostul soț a fost cel care a dus-o și a luat-o de la aeroport după ce s-a întors din vacanță.

Marius le-a așteptat pe amândouă în fața aeroportului cu mașina. 

Citeste si: Oana Roman a trecut prin momente cumplite în vacanță. Vedeta a fost operată de urgență! Care este starea ei de sănătate

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă.

Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok.

Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută”,  a spus Oana Roman la un post de televiziune.

Fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluiri fără perdea

Florentina Gheorghe, fosta lui Marius Elisei,  a povestit că  a luat legătura cu Marius Elisei, după ce a aflat că el și Oana au divorțat și este de părere că a făcut cea mai bună alegere, pentru că, spune ea, acesta nu a avut sentimente reale pentru Oana Roman, ci voia doar faimă.

„Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată.  I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu.

La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut. Sentimente nu cred că a avut. Oana este o femeie foarte deșteaptă, dar a ales persoana nepotrivită la momentul nepotrivit”,   a declarat Florentina, pentru Fanatik.ro.

Citeste si: Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman l-a dat de gol: „Îi este frică”

Florentina a mărturisit că Marius Elisei își dorea cu orice preț să ajungă cunoscut, să aibă faimă și nu și-ar fi dorit nicio clipă să devină iubitul Oanei Roman. 

Mai mult, în 2012, chiar de ziua sa de naștere, el și Florentina ar fi trebuit să-și unească destinul în fața lui Dumnezeu, însă asta nu s-a mai întâmplat din lipsa banilor, pentru că el nu avea nici măcar un loc de muncă.

Citeste si: Oana Roman, acuzată că și-a modificat pozele. Vedeta se apăra pe rețelele de socializare: ”Mintea lor creață...”

„Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta. O ricum viața mea ar fi fost grea lângă el, ca persoană. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am făcut eu singură fără un bărbat cu bani, cum a făcut el, sau cu faimă anume.

Ideea lui era să intre în lumea showbiz-ului, nicidecum să se combine cu ea, pentru ca la scurt timp să îmi spună să plec din casă, adică eu locuiam cu el cu familia lui. Nu avea casa lui, nu avea bani nici să treacă strada.

Pe 24 septembrie, de ziua lui, 2012, ar fi trebuit să ne căsătorim. Dar nu aveam bani, pentru că el nu făcea nimic.   Mă bucur că s-a întâmplat așa, poate Dumnezeu le-a așezat ca să nu am parte de o viață grea. Oana Roman a făcut tot ce a putut, dar el ce a făcut?  , a mai declarat Florentina Gheorghe, pentru aceeași sursă citată.