Oana Roman: "Am facut mai multe intreruperi de sarcina si imi pare rau acum"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

Oana Roman si iubitul ei, Marius, vor sa treaca la alt nivel si sa devina parinti.

 Oana Roman si iubitul ei Mariu cu care are o relatie de cateva luni, vor sa isi intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului si sa aiba copii. Oana isi doreste foarte mult sa devina mama, insa are cateva rezerve legate de varsta si de faptul ca va trebui sa se imparta intre serviciu si copil.


Imi doresc foarte mult un copil, la fel si Marius, acum cand o vrea Dumnezeu, nu am nicio problema medicala, sunt sanatoasa si pot face copii, insa sa vedem cand se va intampla acest lucruri.
Las lucrurile in voia sortii. Dumnezeu stie sa faca planuri pentru mine pentru ca eu de cate ori le-am facut nu mi-au iesit. Acum, s epune problema si de varsta deoarece am 37 de ani si e mai greu. De crsscut are cine sa il creasca, ama abia asteapt aun nepot, la fel si mama lui Marius. Pentru mine va fi greu pentru ca va trebui sa merg si la munca si eu am o emisiune in direct cinci zile pe saptamana. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oana1-e23ecad4c336202287f88b881adade9d.jpg
"Deocamdata, n-au trecut decat patru luni, in care mi s-a intamplat o minune. Traiesc o mare fericire, mi se intampla ceea ce mi-am dorit sa se intample. Eu cred foarte mult in puterea rugaciunii. Lucrurile nu vin atunci cand iti doresti, ci cand vrea Dumnezeu. Important e sa nu iti pierzi speranta, sa crezi pana la capat si sa gandesti pozitiv."




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.