Oana Roman, criticată din cauza aspectului fizic. Mesajul pe care l-a transmis internauților

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 nov 2020, 12:46

Oana Roman a fost criticată destul de mult de-a lungul timpului, din cauza aspectului său fizic. Acum, după ce a slăbit foarte mult, se simte și arată mult mai bine. Cu toate acestea, gurile rele tot au avut ceva de spus.

Oana Roman a fost acuzată că folosește filtrele de pe Instagram, pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Însă vedeta le-a închis gura tuturor.

Oana Roman, criticată din cauza aspectului fizic

Cu toate că a slăbit, gurile rele tot au avut ceva de spus. Răutăcioșii au acuzat-o de faptul că folosește filtrele de pe instagram pentru a-și ascunde imperfecțiunile, adică gușa și fălcile.

Bineînțeles, Oana Roman n-a stat cu mâinile-n sân și a răbufnit. 

Fiica lui Petre Roman a vrut să clarifice situația și să le închidă gura celor care o critică mereu pentru aspectul fizic. Astfel, vedeta a decis să le dea replica. 

În timp ce era la salonul de înfrumuesețare, vedeta s-a afișat nemachiată, fără niciun filtru și le-a demonstrat internauților că s-au înșelat în privința afirmațiilor făcute.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți. Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru.

Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”, a spus Oana Roman pe Insta Story.

Ori de câte ori are ceva de zis, frumoasa vedetă nu se poate abține. Nu de puține a răbufnit pe Instagram în legătură cu diferite situații care au reușit să o enerveze la culme. 

Oana Roman, afectată de pandemia de coronavirus

Oana Roman se numără și ea printre vedetele afectate de pandemie.

Proiectele sale au fost suspendate, iar afacerile au fost destul de afectate. Planurile sale au fost date peste cap, pentru că foarte multe filmări și deplasări au fost anulate odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus.