Oana Roman, cu ochii în lacrimi: „Îmi e un dor cumplit”. Ce se întâmplă cu vedetă la cinci luni de la moartea mamei sale

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 aug 2024, 17:44

Oana Roman în lacrimi.

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman și-a emoționat fanii cu ultima sa postare. Vedeta s-a fotografiat cu lacrimi în ochi, fiind profund afectată de pierderea mamei sale, Mioara Roman.

Oana Roman a făcut public pe rețelele sociale durerea profundă pe care o resimte după pierderea mamei sale, Mioara Roman. Într-un InstaStory emoționant, vedeta a împărtășit cu fanii săi sentimentul de dor care o macină, după ce Mioara Roman s-a stins din viață în luna februarie a acestui an.

Citește și: Oana Roman a ajuns din nou la spital: „Isa m-a ținut de mâna și m-a încurajat”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Oana Roman în lacrimi

În fotografia postată, Oana Roman apare vizibil afectată, cu lacrimi în ochi și o expresie de tristețe profundă pe față. Vedeta a scris un mesaj care reflectă profunditatea durerii sale și nevoia de a găsi forța interioară pentru a merge mai departe.

Citește și: Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica ei: „Am venit valvârtej la București după niște episoade de vomă”. Ce s-a întâmplat cu micuța Isa

„Se spune că iubirea e atunci când deși nu mai poți, mai poți puțin. Dar trebuie să poți pentru tine și nu pentru alții. Un fel de iubire de sine. Îmi e un dor cumplit de mama...nu mă mai ascultă nimeni cum mă asculta ea,” a fost textul care a însoțit postarea emoționantă a Oanei Roman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Într-un moment de vulnerabilitate rară, Oana Roman s-a destăinuit fanilor, exprimând cât de greu îi este să trăiască fără sprijinul și înțelegerea mamei sale. Mioara Roman a fost un pilon de sprijin și o prezență constantă în viața fiicei sale, iar dispariția ei a lăsat un gol imens în sufletul Oanei.

Oana Roman resimte lipsa mamei sale

Vedeta a explicat că, în ciuda tuturor eforturilor de a continua și de a se concentra pe iubirea de sine, dorul de mama ei rămâne copleșitor.

Oana Roman a subliniat că nimeni nu o ascultă cu aceeași răbdare și compasiune cu care o făcea mama ei, iar acest aspect accentuează și mai mult durerea pierderii.

Citește și: Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Marius Elisei fiicei sale. Fosta soție, Oana Roman, i-a deschis proces

Fanii și apropiații Oanei Roman i-au transmis mesaje de susținere și încurajare, exprimându-și solidaritatea în aceste momente dificile.

Comunitatea sa online a fost impresionată de sinceritatea și fragilitatea arătată de vedetă, iar comentariile de susținere nu au întârziat să apară.