Oana Roman, de la EXTAZ la AGONIE. A povestit la WOWbiz cosmarul prin care a trecut dupa operatia de cezariana!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 30 sep 2020, 16:30

A indurat un an intreg, in tacere! A trecut prin chinuri groaznice si a fost la un pas sa-si piarda viata!

Acum, a decis sa-si spuna povestea si sa traga un semnal de alarma pentru ca nimeni sa nu mai pateasca ce a indurat ea. Drama Oanei Roman depaseste orice imaginatie. Oana Roman a trecut de la extaz la agonie, fara ca macar sa-si dea seama ce se petrece cu ea.

Problemele au inceput imediat dupa operatia de cezariana. Timp de cateva zile, Oana si sotul ei, Marius, au mers constant la cabinetul privat al medicului cu care a nascut, pentru a i se ingriji rana de dupa operatie.

In ciuda tuturor ingrijirilor, rana de la abdomen tot nu se inchidea iar Oana a inceput sa se simta si mai rau. A renuntat sa mai mearga la cabinetul acelui medic si s-a dus direct la camera de garda a spitalului in care a nascut.

A doua interventie chirugicala n-a facut decat sa-i agraveze situatia. La mai bine de o luna de la aceasta interventie, proaspata mamica mergea din rau...in
mai rau. A incercat sa ia legatura cu medicul care o operase, dar degeaba. In disperare de cauza, s-a dus la un alt spital, unde i s-a facut de urgenta o tomografie.

Acum, la 8 luni de la ultima interventie, gratie unui alt medic care a salvat-o, Oana se recupereaza. Dar e hotarata sa faca tot posibilul sa afle adevarul.

##VIDEO130621##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei